elcirco

Páginas: 5 (1128 palabras) Publicado: 7 de junio de 2014
Circs són com llocs atractius, divertits i originals i per tant són visitats per molts animals també va atreure de nens que es pot veure en ells. Per desgràcia els circs que empren animals, hi ha una altra realitat darrere l'alegria i la carpa de color, animals malabaristes, pallassos i una realitat plena de sofriment, la privació i mort. Per als animals que es veuen obligats a viure en elscircs, hi ha poques coses positives: diferents formes d'experimentar malestar i sofriment.
La privació de llibertat: tots els animals, obligats a viure a circs, tigres, lleons, ós, elefants viure privat de llibertat durant tota la seva vida i la majoria de les vegades només de les seves gàbies, caixes o s'alliberen de les seves cadenes de quedar obligat a realitzar trucs ridículs. Aquests animals sónindividus que van viatjar a centenars de quilòmetres si poguessin per buscar refugi o aliments, per a que no gaudeix espais oberts on córrer, caminar, explorar o jugar-los provoca un patiment inimaginable. Animals en circs es troben en llocs o espais on, lluny de les famílies que es van separar tancats i tot per fer-los feliços, menjar, beure i fer les seves necessitats.
Trucs: Aquests números otrucs que encanta al públic s'obtenen després d'hores de formació esgotador, provocant una gran quantitat d'angoixa i el sofriment d'animals de l'assignatura. El físic sofriment causat per la constant repetició d'exercicis que semblen a ells molt incòmode i colpeja massa vegades per rebre els seus "manipuladors" per tal que pot aprendre ràpidament i són "obedients", s'uneix el dolor psíquicprovocat per la confusió no entén molt bé per què es veuen obligats a realitzar aquests trucs. Els elefants, tigres, lleons i altres animals que mai no va entrar en bicicleta, passaria per boles de foc o vols agafador boles per si mateixos, aquests trucs són molt incòmode per a ells, fer-ho contra la seva voluntat i perquè tenen por de les conseqüències que tindria cap Animal hacerloIgualdad ha dut aterme diverses investigacions en diferents circs, així comprovar conèixer de primera mà el patiment dels animals en aquests llocs. A finals de 2008 i durant diverses setmanes, un activista de la nostra organització infiltrat en els diversos circs documentats com a tals animals va romandre encadenat o engabiat tot el temps que no van participar en la presentació la Mostra el per què diferentstrastorns físics i psicològics.
Entrenats amb por:Los circs força animals per dur a terme actes que tenen cap semblança amb el que aquests animals s'utilitzen per fer a la natura. Aquestes antinatural gamma d'activitats des d'un tigre saltant a través d'un cercle de flames porta bicicletes a cavall. Els animals són sovint ferits mentre que la pràctica d'aquests trucs, per exemple els Tigres quepateixen cremades. Per a formar aquests animals, per tal de realitzar activitats antinaturals, fuets, els colls d'asfíxia, instruments per a les elèctriques, ganxos de metall i altres eines. Quan vegi els elefants, agrairan que els empleats del circ portar una eina anomenada ankus (pal de fusta amb un ganxo afilat a la punta), que s'utilitza per evitar comportaments no desitjats. S'ankus, aplica en leszones més sensibles de l'elefant, com peus, darrere de les orelles, sota el mentó, en la boca i altres parts de la cara, a més de sovint s'utilitza directament per colpejar l'animal.La vida de reclusió constant i frustració que condueixen aquests animals, duu als Estats neuròtics. Es pot veure en els comportaments estereotipats, com està rodant la capçalera en elefants i el constant moviment delsTigres dins la gàbia. Aquestes actituds són clars símptomes d'un estrès psicològic molt profund. En estat salvatge, els elefants viatjar grans distàncies i en grup. En els circs, excepte quan ho ha d'actuar, passen els dies encadenats pels dos peus, que fa impossible caminar. Se sap que els elefants formar forts lligams familiars, no obstant això, en els circs aquestes famílies no existeixen o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS