Eleccions als EEUU

Páginas: 3 (660 palabras) Publicado: 10 de abril de 2013
Casa Blanca
A l'any 1790, el president dels EUA George Washinton va idear la construcció de la Casa Blanca i l'arquitecte James Hoban la va construir.
Va ser inaugurada a l'any 1800 pel presidentJohn Adams, amb al nom de Palau Presidencial.
Al nom de Casa Blanca ho va posar el president Roosbelt, per la seva principal característica, el color blanc de l'edifici.
A l'actualitat la CasaBlanca ha patit molts canvis i modificacions.
Va ser ampliada amb l'Ala Oest, i l'Ala Est.
A l'Ala Oest es troba el Despatx Oval.
Primàries electorals
Es fan principalment a Estats Units, perescollir al representant del partit polític, acostumen a fer-se quan hi ha eleccions al país.
Poden ser obertes o tancades, les obertes poden votar totes les persones registrades i a les tancades nomespoden votar els militants del partit o els votants registrats independents.

Bipartidisme
El bipartidisme va néixer després de la revolució francesa, els conservadors per una banda i els liberals perl'altre.
És el sistema que es fa servir als Estats Units, on trobem per una part els Demòcrates i als Republicans per l'altre. Així el partit que queda en segon lloc de les eleccions és oficialmentl'oposició.
D'aquesta manera els defensors d'aquest sistema diuen que així s'exclou els partits mes extremistes. Encara que hi ha gent que troba això antidemocràtic.



Partit Demòcrata(ideologia)
La ideologia del Partit Demòcrata als Estats Units representa el liberalisme, encara que dins del mateix partit n'hi ha grups ideològics que inclouen Conservadors, Progressistes, Socialdemòcrates,Centristes, Laborals, Moderats i Socialistes.
Creuen en el capitalisme del Mercat com l'únic sistema econòmic per generar el creixement i la prosperitat, defensen l'Estat de Benestar, i un majorgast public orientat a la política social.
Una dada curiosa, el Partit Demòcrata van ser defensors de l'esclavitud i han estat els primers en portar al poder a un president negre.
El seu símbol és un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Causes Del Crac Del 29 Als Eeuu
  • EEUU
  • eeuu
  • Eeuu
  • Eeuu
  • EEUU
  • Eeuu
  • Eeuu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS