empresa damm

Páginas: 2 (436 palabras) Publicado: 9 de junio de 2014

Treball
Economia de L’EA

S.A Damm
















August Kuentzmann Damm i el seu cosí i mestre Joseph Damm van obrir a Barcelona una fàbrica de cervesa al número 27 delcarrer Viladomat, la anomenada Antiga Fàbrica Damm a l’any 1876.
Al 1910 es va constituir la S.A.Damm i la fàbrica passa a ser la factoria principal de la cervesera fins al 1992, quan passarà a ser laseu administrativa central. Durant els anys 1921-1991 el nom de la cervesa era Estrella Dorada, a partir d'aquest moment va canviar pel nom en què es coneix actualment Estrella Damm. Va ser un delspatrocinadors dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 i des d'aquest mateix any patrocina i assegura els castellers.
L’empresa Damm destaca principalment per la venda de cervesa, la qual està dirigida ala gent que sigui major d’edat, és a dir, que superin els divuit anys, tot i que també ven aigua, ja que és propietari de l’empresa Veri, la qual ven aigua, aquestes vendes estan adreçades a tothom.S.A. Damm esta constituït també per dues empreses, una d’elles s’encarrega de la fabricació de cervesa (Font Salem) i l’altre s’encarrega de la distribució (Alfil Logistics).
S.A Damm pertany alsector de begudes, ja sigui cervesa o aigua.
S.A Damm tal i com indica el seu nom, és una societat anònima.
L’empresa Damm te sede a Barcelona, però també té altres instal·lacions a diversos llocsd’Espanya, com ara a Múrcia, a Màlaga o al País Basc, no obstant, la seva distribució no es només a Espanya, ja que abarca altres països d’Europa, com ara Itàlia o França.
En 2010, van obtenir unsingressos de setanta milions d’euros.
Els objectius de S.A Damm es mantenir-se en el podi de competitivitat del seu sector, només superat actualment per Mahou San Miguel i per Heineken.
Des de fa uns dies,es diu que S.A Damm es planteja obtenir la franquícia de Pescanova per ampliar les seves possibilitats, però encara no esta del tot clar.

El fet que més m’ha sorprès d’aquesta empresa es el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ANALISIS EMPRESA DAMM
  • damm
  • DAMM
  • estrella damm
  • Caso damm
  • Cerveseria damm
  • Damm Saex
  • estrella damm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS