DAMM

Páginas: 3 (717 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2015
1. Presentació de la idea: Explicar perquè aquest Pla de Marketing.
Hem escollit l'opció d'agafar una empresa gran, i rellançar un dels seus productes. L'empresa que hem escollit és lamultinacional Damm. Teníem altres empreses grans en ment, com Coca-Cola o Mercadona, però finalment ens hem centrat en Damm, ja que és una empresa catalana, i potser això ens facilitaria les coses a l'hora debuscar informació, tenir contactes, o fins i tot anar a visitar la seva seu, situada a Barcelona.
En primer lloc, ens ha motivat aquesta societat anònima, ja que té una llarga història al darrere,fundada al 1876. Actualment, s'està reconstruint i s'ha constituït una nova societat anònima anomenada Holding Cervecero Damm, que també analitzarem, en segon pla, ja que influeix directament en la dinàmicade la nostra empresa, Damm.
Un cop hem estudiat la seva cartera de productes, hem trobat que el seu producte Skol, una cervesa fabricada a Brasil, estan caient les seves ventes en picat. És per això,que volem canviar els seus ingredients, per veure quina demanda hi ha aquí perquè pugui triomfar, i rellançar el producte aquí a Espanya, amb un canvi de nom; Skol Damm.

2. Breu descripció de lacompanyia: ¿Què fan?, ¿Missió?, ¿Visió?, ¿on està ubicada?, resum de productes o serveis més importants.

Què fan?
Es dediquen a la fabricació i comercialització de cervesa però també inverteix enaltres sectors a través de Corporació Econòmica Damm.
Missió
La seva activitat es basa en la fabricació i distribució de begudes a nivell nacional, principalment cervesa, y en la presentació de serveis.La satisfacció de consumidors, clients, accionistes, i empleats es la base sobre la que es sustenta la competitivitat i rendibilitat que a més, ajuda a l'empresa Damm a oferir un producte amb més bonaqualitat respectant sempre el medi ambient i la seguretat de les persones.
Visió
La visió que tenen ells com a empresa, és la següent: han de ser el grup nacional, líder en el sector de les begudes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • estrella damm
  • Caso damm
  • Cerveseria damm
  • Damm Saex
  • estrella damm
  • Caso Damm
  • Análisis pestel damm
  • Mecalux /Damm Logistica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS