Empresariales

Páginas: 2 (331 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2012
MÀRQUETING FARMACEUTIC
Les industries farmacèutiques tenen un lloc destacat entre els sectors més dinàmics de la economia, generen una gran demanda de professionals específicament qualificats percobrir les Àrees Comercials i de Màrqueting.
El màrqueting i el comerç electrònic sembla que prenen protagonisme en el sector.
Quan les persones van a la farmàcia es principalment perquè s’ho haprescrit el metge, i altres vegades les persones acudeixen per comprar fàrmacs que no tenen una recepta mèdica.
Molt poques vegades s’ha acudeix a la farmàcia per comprar Xampús, Cremes, locions oaltres productes anomenats OTC o Pharafarmàcia.
En el últims anys les ventes en les oficines de farmàcia han disminuït un 4% en relació als fàrmacs i un 6% en pharafarmàcia, es aquí on entren lestècniques de màrqueting per tractar d’augmentar les ventes.
Mitjançant les compres intel•ligents es comença a desenvolupar tècniques de màrqueting per poder incrementar les ventes de productes OTC.
Ambl’ajuda d’empreses especialitzades en aquest tipus de tendències, s’ha de formar els boticaris per a que aprenguin con vendre sense perdre la qualitat com a farmacèutic.
Es necessari que tant el personalauxiliar com els que tenen el títol de farmacèutic rebin formació de com realitzar accions promocionals de màrqueting per tal d’augmentar les ventes.
Algunes d’aquestes accions de màrqueting son:
-Establir expositors en llocs estratègics.
- Estudiar al client i les seves preferències.
- Tenir una farmàcia dinàmica per a que el producte estigui sempre en moviment.
- Aconsellar al pacient pera que no només compri el producte receptat sinó que compri alguna cosa que no tenia pensada. La venda creuada.
La farmàcia ha de ser molt més competitiva, fer conèixer a la gent que els productes enrealitat no son més cars, si no que si els comparen amb el preus de grans cadenes distribuïdores, en el 90% del cassos el producte de la farmàcia es més econòmic, a aquest fet l’hi hem de sumar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Empresarial
  • empresariales
  • empresarial
  • Empresarial
  • Empresarial
  • Empresariales
  • Empresarial
  • Empresarialidad

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS