emwave

Páginas: 4 (1000 palabras) Publicado: 16 de mayo de 2013
EXPERIÈNCIA DEL BIOFEEDBACK
Pràctica amb el programa Emwave



En la sessió ordinària de cada dimarts de pràctiques de l'assignatura d'Aprenentatge i desenvolupament de la personalitat amb elDr. Jaume Sanuy, hem treballat amb programa anomenat Emwave.

El EmWave® Desktop (PC&Mac) és un programari que permet veure en la pantalla d'un ordinador i a temps real els patrons de comportamentdel cor, i dóna informació a la persona de quan es troba en estat d'Alt Rendiment o Coherència. El emWave® també facilita tècniques per ajudar a crear en el ésser humà un estat òptim en el qual el cor,la ment i les emocions interactuïn de manera sincronitzada i equilibrada per aconseguir la Coherència.

Per al registre s'utilitza un sensor de pulsacions connectat a un USB. Aquest sensor permetla presa de dades de la variabilitat cardíaca de la persona, alhora que facilita informació del seu estat de coherència a través d'uns gràfics visualitzats en la pantalla de l'ordinador.

A través detècniques de coherència, exercicis interactius i jocs, el emWave® Desktop ajuda a situar el cor i la ment en un estat coherent, desencadenant en la persona un increment de l'energia vital, lacapacitat de concentració i la claredat mental, alhora que obté autocontrol per a un equilibri emocional estable i permanent.

El programari és un entrenador del ritme cardíac de coherència dissenyatperquè l'usuari previngui, controli i reverteixi els efectes de l'estrès. L'objectiu és incrementar el nivell de coherència en cada sessió i el programari permet un arxiu dels progressos.

El dia 12 demarç del 2013, a classe vam realitzar una pràctica amb l'emwave. Primer vam omplir les nostres dades, a continuació vam connectar el sensor de les pulsacions al port d'USB de l'ordinador i després vamcol·locar una pinsa amb un detector metàl·lic a l'orella, perquè hi ha bastants vassos sanguinis. Amb aquest sensor vèiem les dades de la nostra variabilitat cardíaca i la informació del nostre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS