Enquesta.

Páginas: 2 (414 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2012
QUE MIREM A LA TV?

Som una nova cadena de televisó, JTV que vol treure programes d’exits per els adolecents i joves. Per aixó hem realitzat unes enquestes als alumnes d’un institut de Barcelonacompresos entre 14 i 19 anys, per adaptar al máxim la programació als seus gustos. Amb les enquestes hem comprovat que un 95,5% dls alumnes miren la TV, mentres que un 4,4% no la mira .

Aquests sonel porsentatges dels horaris del alumnes que miren la TV , on podem observar que a la nit es quan els joves miren més la TV.

Aquí podem trovar el porcentatge d’hores que els joves miren la TV ,observem que la majoria dels joves miren la televisió entre 1:00 i 2:00 horas diarias.

El que mes miren els joves a la televisió son les series,seguit dels esports i els programes.

Les series quemés destaquen en la programació dels joves són les series internacionals amb un 71’73%.

Els programes que ems es miren són: els talking shows amb un 53’84%.

Els documentals més vistos per alsjoves són: els d’historia seguit per els cientifics.

La majoria d’adolecent miren series internacionals , i d’aquests un 54’28% esta disposat a veure-la subtitulada per veure-la més rapid

Entreels esports mes vistos destaca el futbol amb més d’un 50%. Seguit dels esports de motor.

CONCLUSIÓ:
Desprès d’observar els resultats extrets de les enquestes dels joves compresos entre 14 i 18anys podem dir que : sí que traurem la nova cadena de televisió JTV ja que un 95’56% dels joves miren la televisió. Hem decidit que les series internacionals que són el que més miren els joves, i estandisposat a mirarles amb subtítols per tal de tindre capitols nous,i no sempre els mateixos. Aquestes series serien retransmitides per la nit ja que segons el percentatge de les enquestes que hemrealitzat és quan els joves miren més la televisió, en segon lloc la franja horària més vista és la tarda, llavors retransmetérem programes (talking show) d’esport, en concret el fútbol, que es el més...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enquesta
  • enquesta
  • Enquestes crohn
  • Enquestes
  • Enquesta
  • Enquesta Xarxes Socials
  • Enquesta sobre besos
  • Enquesta de població activa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS