entendre's a classe

Páginas: 3 (640 palabras) Publicado: 11 de enero de 2015
 RESSENYA: Entendre’s a classe. Les estratègies comunicatives dels docents ben valorats.
Els autors d’aquest llibre són: Josep M. Castellà, Salvador Comelles, Anna Cros, Montserrat Vilà iSantasusana. Aquest llibre té lloc en Barcelona I es va editar el febrero del 2007.
Ser un bon comunicador és una de les competències que haurien de tenir tots els docents per exercir la complexa i difíciltasca d'ensenyar. Aquest llibre classifica les estratègies discursives, i hi reflexiona, d'acord amb dos grans objectius: assegurar una relació social positiva entre docent i estudiants i guiarl'aprenentatge.


Aquest llibre mostra el camí teòric –mostrant una sèrie d´estratègies discursives dins un espai amb un marcat carácter asimètric i institucional- per tal d´ensenyar-nos a arribar a serun bon docent. El llibre s´estructura en tres capítols. En el primer s´expossen resumidament els estudis pedagògics sobre les característiques del bon docent i es fa un repàs a les investigacions del´anàlisi del discurs a l´aula. Els dos capítols següents tracten les estratègies discursives de relació social a l´aula i de construcción del coneixement.

A més a més, el comentari de cadaestratègia s´aclareix amb exemples reals fets a classe.

En aquest llibre el docent pot aprendre les claus per arribar a ser un bon professor, ja que els autors li guien per tal d´aconseguir ser un boncomunicador. Primer explica les caracterísiques del bon docent, mitjançant les competències i la rellevància del clima de la comunicació a l´aula. Tot això s´analitza dins del discurs a l´aula, prenentcom a mostra el discurs del docent i també de l´alumnat. L´ús lingüístic i el gènere discursiu de la classe són altres dels punts estudiats i valorats a aquest assaig didàctic.

Entendre´s a classerecórre les diferents teories dels experts en esta matèria i expossa breument les estratègies i competències per preservar i modular la imatge dels professors, per tal d´explicitar l´autoritat, però...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • class
  • class
  • Classe
  • Class
  • Class
  • classe
  • Class
  • Class

OTRAS TAREAS POPULARES

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS