Entrevista a David Luiz

Páginas: 2 (472 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2015
Entrevista a David Luiz
- Bon dia! Avui tenim el plaer de tindre amb nosaltres a David Luiz a SwagTV. Per qui no ho sàpiga, David Luiz és un futbolista professional brasiler que actualment juga enles files del Paris Saint Germain, juga a la posició de defensa central o de mig centre defensiu i és internacional amb la selecció del seu país.
- Bon dia!
- Per començar, ens podries fer un petitresum dels teus inicis com a futbolista?
- Clar, vaig començar a jugar a futbol als 14 anys al Vitòria, un equip brasiler. Allà em van formar com a futbolista durant 5 anys i finalment amb 19 anysvaig debutar amb el primer equip.
- Si no m’equivoco, un any després de debutar com a professional vas rebre una oferta del Benfica. Què vas sentir en aquell moment?
- Quan m’ho van comunicar no m’hopodia creure ja que era un dels grans equips d’Europa i jo era molt jove, tot i així, va ser un gran salt del qual vaig adquirir molta experiència que, finalment, m’ha servit per arribar on esticactualment.
- Quin ha sigut el millor moment de la teva carrera? I el pitjor?
- Seria difícil escollir un millor moment, ja que hi ha molts com: quan vaig guanyar la Copa de Camions i la UEFA amb elChelsea, quan vaig guanyar la Copa Confederacions amb Brasil o quan vaig estar en l’equip de l’any de 2014. En canvi el pitjor moment de la meva carrera sens dubte va ser la derrota que vaig patir,conjuntament amb els meus companys de selecció, al mundial de Brasil contra Alemanya amb un resultat final de 1-7.
- Explica’ns com ha sigut la teva adaptació al teu nou equip, el Paris SG.
- Laveritat es que el Paris Saint-Germain és un club fantàstic, al igual que la seva ciutat. Estic increïblement còmode aquí i espero desfruitar-hi molts anys.
La meva adaptació al equip ha sigut instantània,l’equip directiu, el president... tost han estat molt amables amb mi. A sobre aquí tinc molts companys de selecció com per exemple Thiago Silva, Maxwell i Lucas Moura que també m’han ajudat a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • David luiz
  • entrevista a david de maria
  • entrevista David Macálister Silva
  • Entrevista A David Rock
  • Entrevista óscar david lópez
  • entrevista a david harvey
  • Entrevista bleger por david signo
  • Entrevista a David Harvey

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS