erika

Páginas: 3 (594 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2013
1.Les condicions de vida dels treballadors rusos èren pessimes.Estaven a la miseria,oprimits i tractats com esclaus.No teníen drets de cap mena.
Les demandes dels treballadors són fruït d’arribaral límit de la seva paciencia. Demanen que els seus amos examinin amb ells els seus drets. Demanen reduïr la jornada laboral,treballar al día 8 hores i no mes, convenir de nou el salari aixì com tambéuna millora de les condicions en les que treballen. Demanen al Tsar que s’elegeixi una Assamblea Constituent sobre la base del Sufragi Universal.
És dirigeixen al Tsar per demanar protección sobretots aquests fets, que els treguin de l’arbitrarietat , la miseria i l’ignorància en la que es troven. El Tsar exerceix el poder polític,econòmin i religiós i per això es dirigien a ell per demanarclemència per tanta mala condició de vida.
2.Els decrets d’Octubre són el resultat de la revolució Russa.Afecta a les nacionalitats als pagesos i denuncien la guerra.La posició del nou govern va ser la desatisfer les demandes socials de control obrer sobre la indústria,la nacionalització de les finances la legitimació del repartiment de terres,el dret a l’autodeterminació de les nacionalitats i lasortida de la guerra.
La reforma agrària liberalitza la compra-venta de propietats agràries ,frenar la lluita de la majoría dels pagesos per la terra.Tot això permet una modernització dagrària queva treure a moltes zones del autoconsum cap a l’agricultura comercial.Els pagesos es divideixen en 3 classes ,els mes pobres,els més rics i els pagesos sense terres.Amb el temps alguns dels pagesosaconsegueixen prosperar .
Les diferents nacionalitats de L’imperi Rus éren :Polònia,territoris Bàltics i Georgia
(No he entés aquesta part de l’exercici.L’apartat 2.He escrit el que mes s’acosta alque he entès.)
3.
NEPNueva política económica.Proposada per Lenin ,denominada com a capitalisme d’estat.La NEP va permetre que les petites empreses tornessin a obrir amb benefici privat mentres...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Erika
  • erika
  • Erik
  • erik
  • Erika
  • Erika
  • erika
  • Erika

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS