Erin Brickovich

Páginas: 12 (2835 palabras) Publicado: 31 de mayo de 2012
Nom: Cinta Fàtima Bosch Miravalles
Classe:3º ESO B

Argument:
La pel·lícula de Erin Brockobich tracta de una noia molt intel·ligent però que no va tenir l’oportunitat de poder estudiar, ja que va ser mare molt jove des de llavors Erin ha intentat tirar cap avant amb els seus fills i ara estava intentant trobar feina però no l’acceptaven a cap lloc ja que no tenia estudis.
Llavors quantsurt de l’hospital l’home que anteriorment li havia denegat el treball se l’emporta pel davant al creuar un creuament amb el cotxe. Desprès van a judici però el perd per culpa dels seus modals, llavors es posa a treballar a l’empresa de advocats , al principi no l’acceptaven xo al final la van acceptar i es va posar a treballar en un cas sobre aigües en mal estat comença a buscar proves i a parlaramb els afectat entretant la veïna que li cuidava els nens sen va, es queda sense cangur i una nit uns que van amb motos comencen a fer soroll amb les motos i la mare surt coneix a un d’ells i ell li volia cuida els nens i ella malpensava d’ell al principi però la cangur va deixa els nens sols i ell els va cuidar fins que va arribar la mare al final acaben sent parella però el noi se’n va perquèErin es passava moltes hores treballant i quan arribava a casa arribava de mal humor llavors li va toca fer-se càrrec dels nens i el treball al mateix temps llavors va trobar moltes proves, la seva companyia d’advocats s’ajunta en altres companyies i al final de tant d’esforç al final van guanyar el judici i va tornar el “motero” i van anar a les cases dels afectats donant la noticia de quehavien aconseguit la indemnització i al final Erin amb els diners que va guanyar es va poder treure els estudis.

Personatges:
Erín Brockobich: Mare divorciada baries vegades que buscant treball al final n’aconsegueix un a una empresa d’advocats , i demostra que tot i que no tingui estudis es una persona molt intel·ligent i que quan es proposa una cosa no ho deixa estar fins que ho aconsegueix totperò potser hauria de no ser tant emotiva.
Ed Masry:
Es l’advocat que porta el cas dels infectats per unes aigües contaminades però ell es podria dir que no vol fer-se responsable d’aquest cas però cada vegada apareixen més afectats i acaba fent-se càrrec, en aquest acte demostra que es un té por al fracàs i està un poc amargat.
George: Es un de la banda de “moteros” que fan soroll aldavant de casa de Erin i aquest fet fa que la seva primera impressió sigui de una persona molt repelent pero a medida
Donna Jensen: Es una senyora que  viu amb el seu marit i les seves filles en una petita ciutat la qual l’aigua que veuen esta contaminada per una gran companyia. I es un dels afectats dels quals ajuda Erin.

Temes que tracta :
Un dels temes que tracta es els problemes de lesrelacions socials dins de la
empresa, que estan condicionades per les pròpies jerarquies i la lluita de poder.
Un altre dels temes que tracta es de veure com les organitzacions d'una manera o altra, són destructores de l'ésser humà, els animals, i també, la naturalesa. I com, l'organització empresarial lluita per suportar els punts que són legals, però sense arribar a actuar de la manera correctadavant l'ètica i la moral.
I el tema principal que retrata es la indiferència de les grans multinacionals que no es preocupen de a la gent de classe mitjana.

Biografia:

Digueu el nom d'Erin Brockovich i crec que, forta, dura, obstinada i sexy. Erin és tot això i més definitivament.
Ella és una versió moderna de "David" que estima a una bona baralla amb els "goliats" d'avui. Ella es nodreixde ser la veu dels que no saben com cridar.
Ella és una rebel. Ella és una lluitadora. Ella és una mare. Ella és una dona. És vostè i jo. Han passat 10 anys des que Julia Roberts va protagonitzar la guanyadora de l'Oscar, tour de force "Erin Brockovich". La pel·lícula va resultar un investigador legal desconegut en una icona del segle 20 per l'exhibició de com la seva persistència tenaç va ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Erin
  • Erin
  • Erin brockovich
  • Erin brockovich
  • erin gruwell
  • Erin b
  • Erin hunter
  • erin brockovich

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS