Esp Cies En Perill D Extinci

Páginas: 4 (902 palabras) Publicado: 6 de abril de 2015
Fura de potes negres
La conversió en gran escala de les praderies de les terres de cultiu ha afectat les fures i les seves preses. Només un petit per cent de les praderies natives dels Estats Unitssegueix existint.
Amb pedaços de praderia va esdevenir l’hàbitat de les fures cada vegada més fragmentat. Les fures de potes negres restants es van fer més aïllats i incapaços de reproduir-se.L'amuntegament de la fauna a les illes més petites d'hàbitat causa l'endogàmia. Les respostes immunes baixos d'animals endogàmics augmenta la probabilitat de malaltia epidèmica. El 1984, un brot de bormcaní interposat per gossos domèstics i coiots devastar la població fura ja precària. El 1985, hi havia 10 fures de potes negres conegudes en la naturalesa.

Cocodril nan
La gent ha considerat durant moltde temps que els cocodrils són una molèstia perillosa. Per aquesta raó, els cocodrils han estat caçats fins a la seva extinció en alguns llocs, especialment en el que la cria de bestiar envaeixl'hàbitat de cocodrils. La principal amenaça avui a totes les 23 espècies de cocodrils és la sobreexplotació. Set espècies estan en perill crític, i gairebé tots estan en perill.
Tot i que les pells tenenmés valor comercial, els cocodrils són també assassinats per la seva carn i altres parts. Allà on ocorrin, carn de cocodril és una part de la dieta de la població local. A més, moltes cultures busquenoli o greix de cocodril per a ús medicinal (a Madagascar oli de cocodril es prescriu per a una àmplia varietat de queixes, incloent cremades, úlceres de la pell i càncer).
La seva petita grandària ihàbits nocturns han estat la salvació del cocodril nan fins ara . El cocodril nan no s'ha explotat tan pesadament com el cocodril del Nil més gran, que pren el sol al sol i és fàcilment caçats per dia .Com a espècies més accessibles es tornen escassos, però, els canvis de pressió de la caça furtiva d'espècies que són més difícils d'atrapar. La pèrdua d'hàbitat continua amenaçant cocodrils,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Reporte D Esp
  • CIES
  • ¿Qué es el ciesas?
  • CIEs
  • cies
  • Cies
  • Animales En Peligro D Extinci N
  • ESP

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS