Estadis

Páginas: 2 (400 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2015
ESTADIS D’ARREU DEL MÓN

El futbol, és un dels esports mes practicats arreu del món, és per això que hi ha una gran quantitat de clubs. Això provoca que hi hagi una gran quantitat d’estadis, algunsmés grans, altres de més petits, però en aquesta secció vull donar a conèixer alguns dels estadis més emblemàtics i curiosos del futbol actual.
1- Wembley: Sense cap dubte aquest és un dels estadismés coneguts arreu del planeta.
Es troba situat a Anglaterra, Londres i va ser inaugurat l’any 2007, a més té una capacitat de 90.000 espectadors. Una de les peculiaritats és que té un arc de 133 metresd’alçada que travessa tot l’estadi, a mes consta de un sostre que s’obre i es tanca depenent de les condicions climàtiques.

2- Signal Iduna Park: En aquest estadi actualment hi juga el Borussia deDortmund. Té una capacitat de 82.932 espectadors. Va ser construït en motiu de la copa del món del 1974. Hi es troba situat a Alemanya, Dortmund.

3- Estadi Azteca: L’estadi Azteca, també conegut com“El Coloso de Santa Úrsula”, es troba situat a Mèxic. Consta de 105.000 espectadors i actualment i juguen el club América i la selecció de Mèxic.

4- SandygateRoad: Aquest estadi no destaca per la sevagrandària n’hi la seva modernitat, destaca per ser el estadi més antic de futbol de tot el món reconegut pel Guiness World Records. Té una capacitat de 700 espectadors.

5- Reungrado Primero de Mayo:Aquest estadi no podia fallar en la llista, ja que és l’estadi més gran de tot el món, amb una capacitat de 150.000 espectadors. És troba situat a la ciutat de Piongyang, Corea del Nord. En aquestestadi hi juga la selecció de Corea del Nord. Consta de 200.000 metres quadrats, convertint-lo així en un autèntic monument arquitectònic.

6- Qi Zhong: Actualment és un dels estadis més curiosos delplaneta, ja que el sostre està constituït per 8 parts amb forma de pètal de flor, a més a més es poden ajuntar deixant l ‘estadi completament tancat.

7- Osaka Stadium: Un altre curiós estadi, ja que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estadis
  • estadisica
  • estadis
  • la estadisica
  • Estadis
  • Estadis
  • estadis
  • estadis

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS