Estatus entidat deportiva

Páginas: 18 (4303 palabras) Publicado: 30 de enero de 2014
ESTATUTS D'ENTITAT ESPORTIVA (f)


CAPÍTOL PRIMER: DISPOSICIONS GENERALSArticle 1
El/La/L'___________________________________________________________________ és una entitat privada constituïda en data _____________________________, formada per persones físiques, amb personalitat jurídica pròpia i capacitat d'obrar, que té com a objectiu elfoment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense finalitat de lucre.
L'activitat esportiva principal de l'entitat és de caràcter federat.


Article 2
El domicili social s'estableix a la localitat de _____________________________________________, carrer ___________________________
_______________, núm. ____________, tel. ___________,CP__________.
Encas de variació es comunicarà al Registre d'entitats esportives de la Secretaria General de l'Esport .


Article 3
El/ La/ L'__________________________________________________________________ té com a principal modalitat o disciplina esportiva la de __________________________ i s'afiliarà a la Federació Catalana de _________________________________.
El/ La/L'________________________________________________________________ inclou també les modalitats o disciplines esportives de____________________________________________________________________________________________.
A tal efecte funcionaran les seccions esportives corresponents. En el supòsit de pràctica federada d'aquestes modalitats o disciplines, l'entitat s'afiliarà a les federacions esportives catalanes corresponents, la qualcosa haurà de comunicar-se al Registre d'entitats esportives.

La junta directiva podrà acordar la creació de noves seccions per a la pràctica d'altres modalitats o disciplines esportives. Tal decisió serà ratificada per l'assemblea general de l'entitat i comunicada al Registre d'entitats esportives.


Article 4
Sens perjudici que la seu social i l'àmbit principal d'actuació radiquina_________________________________________________________,
les activitats físiques i esportives no queden subjectes a un àmbit territorial determinat.


Article 5
El funcionament de l'entitat esportiva es regeix per principis democràtics i representatius, i la sobirania plena resideix en l'assemblea general.

L'entitat es regeix pel Text únic de la Llei de l’esport, aprovat pel Decretlegislatiu 1/2000, de 31 de juliol, per altres disposicions que la despleguin, pel Decret 145/1991, de 17 de juny, pel Decret 96/1995, de 24 de març, i pel Decret 215/2008, de 4 de novembre. Es regeix, també, pels seus estatuts i pels reglaments de desplegament aprovats per l'Assemblea General. Subsidiàriament, són d'aplicació les normes reguladores de la federació esportiva catalana a la qual estàafiliada per la modalitat o disciplina principal.


CAPÍTOL SEGON: DELS SOCIS


Article 6
Són socis de l'entitat les persones físiques que havent sol·licitat l'admissió mitjançant el procediment estatutari han estat acceptades per la junta directiva. Els socis podran ser de les classes següents: numeraris, d'honor i aspirants.

1. Són socis numeraris totes les persones majors d'edat quesatisfacin la quota social establerta.
Seran socis d'honor, aquelles persones a qui l'assemblea general confereixi aquesta distinció, i tindran un lloc de preferència en els actes oficials de l'entitat.
Els menors de divuit anys seran qualificats com a socis aspirants i tindran dret a l'ús de les instal·lacions socials mitjançant la quota que fixi l'assemblea general i passaran automàticament...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estatus deportivo
  • Estatus
  • estatus
  • Estatus
  • estatus
  • Estatus
  • estatus territorial
  • Estatus Del Error

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS