Estidiante

Páginas: 6 (1470 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013
1. XARXA EURES: el servei d’ocupació europeu
La Unió Europea ha creat la XARXA EURES que connecta els serveis públics d’ocupació de 31 països (UE+EEE+Suïssa). EURES facilita l’accés a ofertes de treball, permet registrar el CV als candidats interessats i proporciona informació de la legislació laboral dels països membres. També ofereix informació de la forma de vida dels diferents països.

Elportal EURES conté també una relació d’altres pàgines webs de recerca de feina classificades per països.

Enllaç a Eures

D’altra banda, el Servei Públic d’Ocupació del nostre país facilita:

Informació d’ofertes de treball d’altres països
Informació per treballar a Europa i guies d’informació pràctica per país
Altres informacions pràctiques sobre la vida i condicions de treball a Europa ifitxes del mercat laboral per països.

Les persones interessades a rebre informació sobre la xarxa Eures poden adreçar-se a qualsevol Oficina de Treball, on se’ls oferirà, en un primer moment, informació sobre la xarxa i les eines de recerca de feina a l’estranger per tal que puguin dissenyar el seu projecte de mobilitat. Posteriorment, a aquells/es usuaris/àries que necessitin una informaciómés detallada o hagin de resoldre qüestions concretes se’ls oferirà, de nou des de l’Oficina de Treball, el suport que requereixin.

Al web del Servei d’Ocupació de Catalunya es pot trobar l’oficina de Treball
més propera al vostre domicili.



2. TREBALL A LES INSTITUCIONS DE LA UNIÓ EUROPEA
Les institucions de la Unió Europea convoquen oposicions i concursos per cobrir places vacants a lafunció pública europea. Els candidats han de ser ciutadans de la Unió Europea.

L'Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO) és l’organisme responsable de convocar les oposicions de totes les institucions comunitàries i per tant de seleccionar el personal permanent (funcionaris) i els aspirants a agents contractuals i vacants temporals. Les categories de personal que treballa a lesinstitucions comunitàries són, bàsicament: funcionaris titulars (administradors o assistents), agents contractuals, agents temporals i experts nacionals.

EPSO posa a l’abast dels usuaris les informacions necessàries per conèixer el procés de selecció del personal i els períodes de pràctiques. També ofereix consells per a preparar les oposicions i manté bases de dades d'experts en diferents àrees.Més informació:

Treballar a la UE
Oportunitats de treball a la UE
La Representació de la Comissió Europea a Espanya ofereix un recull de les Vacants en institucions de la UE. Les podeu consultar aquí


3. EURAXESS: OPORTUNITATS DE TREBALL A L’ESTRANGER PER A INVESTIGADORS
El portal EURAXESS-ESPAÑA recull informació sobre convocatòries i ofertes de treball per a investigadors, i també sobreels tràmits administratius que afecten a un investigador i a la seva família en el moment de desplaçar-se a un altre país.

EURAXESS-ESPANYA forma part d’una iniciativa de la Unió Europea que compta amb una gran xarxa de recolzament a l’investigador de més de 200 centres de servei implantats en més de 37 països que assessoren gratuïtament a l’investigador sobre qüestions relatives a visats,homologació de titulacions, seguretat social i altres aspectes legals o culturals.

4. WEBS DE RECERCA DE FEINA A L’ESTRANGER
Aquests enllaços permeten accedir a informació d’ofertes de treball i possibilitats de pràctiques laborals en institucions, empreses i altres organismes, tant a Europa com fora d’Europa.

WEB TRABAJO UK
Portal de l'Ambaixada d'Espanya a Londres amb ofertes de feina,ofertes de pràctiques laborals i informació necessària per viure i treballar al Regne Unit.

ORIENTACIÓ PER VIURE I TREBALLAR A L'ESTRANGER
Web de la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya que recull d'enllaços a diferents Comunitats Catalanes a l'Exterior amb informació pràctica per anar a viure i treballar a l'estranger.

IAGORA
Lloc web que permet accedir a ofertes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • estidiante
  • Estidiante
  • estidiante
  • Estidiante
  • estidiante
  • estidiante
  • estidiante
  • Estidiante

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS