euk merda sei

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 5 de diciembre de 2013
Si necessites obtenir qualsevol dels Certificats de Català que expedeix la Generalitat de Catalunya, ClasesValencianoCastellano t’ofereix la possibilitat de preparar-te per als exàmens.

Contactai especifica quin necessites. El curs es realitzarà dos dies a la setmana, a hores convingudes, a través d'Skype, xat de Gmail amb funció de veu o Messenger. L’alumne realitza la feina de maneraindividual amb l’ajuda del material que se li vagi facilitant, i en la tutoria setmanal es corregeixen els exercicis, es resolen els dubtes i es faciliten totes les explicacions necessàries per acontinuar amb les classes.

Des del primer moment se t’enviarà per email, en format Word, tot el que necessitis: explicacions, exemples de les proves, exercicis, material de suport, etc., i tindràs unseguiment constant del teu progrés.
Si necessites obtenir qualsevol dels Certificats de Català que expedeix la Generalitat de Catalunya, ClasesValencianoCastellano t’ofereix la possibilitat de preparar-teper als exàmens.

Contacta i especifica quin necessites. El curs es realitzarà dos dies a la setmana, a hores convingudes, a través d'Skype, xat de Gmail amb funció de veu o Messenger. L’alumnerealitza la feina de manera individual amb l’ajuda del material que se li vagi facilitant, i en la tutoria setmanal es corregeixen els exercicis, es resolen els dubtes i es faciliten totes lesexplicacions necessàries per a continuar amb les classes.

Des del primer moment se t’enviarà per email, en format Word, tot el que necessitis: explicacions, exemples de les proves, exercicis, material desuport, etc., i tindràs un seguiment constant del teu progrés.
Si necessites obtenir qualsevol dels Certificats de Català que expedeix la Generalitat de Catalunya, ClasesValencianoCastellano t’ofereixla possibilitat de preparar-te per als exàmens.

Contacta i especifica quin necessites. El curs es realitzarà dos dies a la setmana, a hores convingudes, a través d'Skype, xat de Gmail amb funció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Seies
  • sei la
  • seia
  • sei lá
  • seie
  • Emos De Merda
  • Estudio merdado
  • Proyecto sei

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS