exámenes de ejemplo de física

Páginas: 2 (455 palabras) Publicado: 16 de octubre de 2013
Introducció


Vull fer aquest treball de recerca ja que m’interessa el món de l’esport i he pensat relacionar-lo amb la economia, ja que actualment l’economia afecta força l’esport i voldria veurefins a quin punt el pot afectar. Vull veure quines diferències econòmiques es poden trobar entre equips de la mateixa categoria i si aquestes diferències provoquen que hi hagin equips molt forts icompetitius, i d’altres que no ho siguin tant.

El que vull descobrir d’aquest treball és la informació i dades sobre l’actual economia dins del gran món de l’esport. Per tal de veure les gransdiferencies entre tots els tipus d’esports que hi ha, les seves categories i els equips més importants de cada una d’elles, en la qual és veurà favorablement amb un increment de ingressos superior al dela resta d’equips.

Per completar el treball hauré de fer una feina de camp que és portarà a terme mitjançant entrevistes a directius de clubs, a jugadors actius de qualsevol esport o a exjugadors ifer enquestes a la població utilitzant les noves tecnologies per tal de facilitar aquest treball i veure les opinions des de punts de vista diferents al nostre, i tota aquesta informació l’agruparenen forma de diferents tipus de gràfiques.

El treball el començaré parlant sobre com es troba aquesta economia i quins problemes té. Veuré els pressupostos que deriven cap als esports i veuré si haincrementat, mantingut o reduït per la difícil situació de crisi que pateix l’estat.

També veuré les clares diferencies entre els equips més valorats com Barça i Madrid i altres equips de la mateixacategoria però que no són valorats positivament. D’altra banda veurem com aquesta diferencia és veu clarament als pressupostos i ingressos. A causa de que els equips petits no reben tants diners comels grans equips per part de la televisió ni el merchandising, no poden pagar les despeses del club (manteniments dels camps, sous dels jugadors, tècnics, directius i personal), per aquesta causa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejemplos De Exámenes
  • examenes fisica
  • Exámenes Físicos
  • Ejemplos de examenes de neuro_ psicologiia
  • Ejemplos De Examenes Nivel Primario
  • ejemplo de exámenes de psicobiología
  • ejemplos de fisica
  • Examenes de Fisica II

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS