Exemple de RP

Páginas: 2 (291 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2013

Exemple d’un esdeveniment en les RP


Com a acció de relacions públiques he escollit l’esdeveniment de Hot Weels que es va realitzar el passat novembre aBuenos Aires. Aquesta marca de cotxes de joguina està tenint últimament una gran importància. Cal dir que els de la marca Hot Weels s’han decantat per un estil d’ esportextrem, que està tenint bastanta notorietat aquests temps (Red Bull, X Games...)


1 El tema que es tracta a l’esdeveniment té un gran d’interès ja que aportamolta notorietat i expectació. Ja que es tracta d’una marca de cotxes de joguina que es transformen en cotxes d’escala normal i fan les piruetes (tal i com al joc)amb una pista similar a la que juguen tants nens.

2 Hi ha hagut una forta divulgació d’aquest contingut. Aquest esdeveniment ha obtingut una forta publicity imolts usuaris li han donat molta importància a traves de xarxes socials, bolcs...

3 Es podria dir que el promotor ha tingut una bona implicació amb l’esdeveniment itot el seu procediment.

4 Hot Weels ha transformat els cotxes de joguines amb cotxes de realitat. Ha recreat tota la diversió que es té a l’hora de jugar,transformant-ho en un simulacre real i veraderament espectacular.

5 Aquest esdeveniment ha tingut un gran ressò, per tant el compromís no és del tot gran. Tot i així,dins d’aquest esdeveniment hi ha subapartats (a part de l’espectacle dels cotxes) on els nens poden anar a jugar amb tot el repertori de cotxes i pistes de joguines quetenien al seu abast.

6 Els líders d’opinió, en aquest acte, tampoc han tingut gaire importància. Ja que eren conductors poc reconeguts pel seu públic.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • RP
  • Rp Lol Rp
  • Exemples De Corrupció
  • Exemple Compta3
  • Rp cliente
  • Cartas RP
  • Resumen Rp
  • PROPUESTA DE RP

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS