EXPOSICIO DE MAUTHAUSEN

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 29 de octubre de 2015
1-QUE ES MAUTHAUSEN?
El camp de concentració de Mauthausen va ser un grup de camps de concentració nazis durant el període de la segona guerra mundial.
Inicialment hi havia unsol camp a Mauthausen, però amb el temps es va expandir fins a convertir-se en un dels complexos de camps de concentració més gran de la zona nazi de Europa. Més de 50 subcamps, vanutilitzar als ocupants com esclaus.
Els camps, dirigits des de Mauthausen, contenien uns 85.000 presoners. Els camps van formar un dels primers camps de concentració massius enl'Alemanya nazi, i van ser els últims a ser alliberats pels Aliats Occidentals o la Unió Soviètica. Aquests conjunt de camps, Mauthausen i Gusen , van ser els dos únics camps de totEuropa etiquetats com a camps de "Grau III", el que significava que eren els camps més durs per als "Enemics Polítics Incorregibles del Reich" . 2-HISTÒRIA:
Mauthausen va serconstruït durant l’Agost de 1938 per una avançada de 300 presoners arribats de Dachau (Alemanya). A diferència de molts altres camps de concentració, que eren per a tot tipus de presoners,Mauthausen va ser utilitzat principalment per a tasques d'extermini de la intel·ligència, gent il·lustrada i membres de les classes socials altes de països subjugats per Alemanyadurant la Segona Guerra Mundial.
Per aquest motiu les condicions de vida eren totalment brutals i molt dures. La major part dels integrants del camp morien per les pèsimes condicions devida.
A principis de 1940 un gran nombre de polonesos va ser traslladat al complex Mauthausen-Gusen, sobretot artistes, científics i professors.
3-LOCALITZACIÓ:
Mauthausen esuna petita localitat situada a Àustria aproximadament a 20km de la ciutat de Linz.
situats al voltant de la petita localitat de Mauthausen a Àustria, aproximadament a 20 km de Linz.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mauthausen
  • Mauthausen
  • Mauthausen
  • EXPOSICIÓ
  • MAUTHAUSEN
  • Mauthausen
  • Campo De Concentración De Mauthausen
  • Exposici N De E

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS