ffssf

Páginas: 2 (375 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2014
LES 3 PREGUNTES KANTIANES:

-QUÈ PUC CONÈIXER?
Coneixre es una paraula molt àmplia. Si la busquem al diccionari ens diu que és: saber, formar-se o tenir una idea més o menys completa d'algunacosa o d'algú. Per tant tothom ,qui més qui menys, coneix algun àmbit amb precissió però, pots arribar-ho a dominar tot sobre aquest àmbit? La resposta a la pregunta és no. Ni tan sols la ciència quesembla que ho pogui resoldre tot, pot arribar a tenir idea de totes les coses. Cada moment aparèixen espècies, malalties o substàncies noves. Tot evoluciona i és això el que ens impedeix saber.
Tambéens hem de plantejar una cosa: tot el que coneixem és cert? Com podem saber si el que estudiem és cert? La majoria de gent ni es pregunta si allò que li estan explicant a classe és verdader o no. Anemtan confiats que ni ens plantajem aquesta qüestió. Crec que per saber si alguna cosa es veritat ens cal l'experiència, el subjectivisme i l'objectivisme i la coherència. Sense l'experiència no potsdominar el tema per tan no pots opinar si és cert o fals, has de tenir el sentit de el subjectivisme i objectivsme per saber des de quin punt de vista t'ho estan explicant i la coherència per valorar laverebilitat del fet.
És evident, com he dit abans, que és impossible arribar a estar al corrent de tot. Cada dia tot canvia, ni la persona que pogues arribar ser immortal hi podria arribar-hi.Penso que no ens cal saber-ho tot, seria molt avorrit si no poguessim apendre coses noves o si anéssim per la vida sense cometre cap error. Al final el que ens fa diferents dels altres és el que som, i elque fa que siguem d'una determinada manera és el nostre coneixament.
Crec que cada persona té el seu pròpi límit. Hi haura gent que voldra saber coses que d'altres ni en voldran sentir a parlar. Pertant has de ser tu mateix qui digui què pots conèixre i el què no.


-QUÈ HE DE FER?
Des de ben petits que hem estat educats amb unes normes que segons ens diuen són correctes. Ens han enseyat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS