fhmfghhmmj

Páginas: 2 (372 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014
Ahora o nunca

1 Aquí faig feliç? Raona la resposta.
Jo crec que faig feliç a les persones que m’envolten als amics, familiars. Però l’important és que tu sigues feliç i que les persones quet’envolten també siguin felices.

2 Resum. Missatge del sant pare Joan Pau II als membres de la Acadèmia Pontifícia de ciències.
1 Al celebra el sexagèsim de la re fundació de l’Acadèmia, me complaurecordar els propòsits de el meu predecessor Pío XI, que va volgué rodejar-se de un grup elegit de savis, esperant que informen en tota llibertat a la Santa Sede sobre el desenvolupament de lainvestigació científica, y que així l’ajudessin en les seves reflexions.
2 El primer tema que hau elegit, el del origen de la vida i de la evolució, tema essencial que interessa molt a l ’Església, llocque a la Revelació, per la seua part, conté ensenyada relatius a la naturalesa y a els orígens dels homes. L’Església podrà comprendre millor el seu abast en la mesura en que conegui els seus aspectesessencials.
3 Desitjo citar aquí dos intervencions. En la seva encíclica Humani generis, el meu predecessor Pío XII ja havia firmat que no havia oposició entre la evolució i la doctrina de la fesobre l’home i la seva evocació, en tal de no perdre de vista alguns punts firmes.

4 Tenen en compte l’estat de les investigacions científiques de aquella època la teologia, la encíclica Humanigeneris considerada la doctrina evolucionisme com una hipòtesis oposat. Pío XII afegeix dos condicions de orden metodològic: que no se adoptarà esta opinió com si es trates de una doctrina certa idemostrada, i com si es pogués fer totalment abstracció de la Revelació a propòsit de les qüestions que esta doctrina plantea.

5 El Magisteri de l’Església està interessat directament en la qüestió dela evolució, perquè influeix en la concepció del home, a prop de la qual la Revelació ens ensenya que va ser creat a imatge i semblança de Déu. La constitució conciliar Gaudium et spes ha exposat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS