Filosofiaw

Páginas: 2 (286 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
A les nits seguides de la mort de la seva mare, en Met té visions sobre aquesta. Veu que arriba amb els talons a les mans, la seva intencióés despertar el seu fill, i per això bufa suaument amb aire fred l’orella d’en Met. Seguidament ella amb la ganyota de mofa del dia que es vamorir se’n va de puntetes a dormir a la seva cambra. Això les nits en que en Met no tenia tos, les nits en que si, només veia vírgules detots colors.
Té un altra visió quant seu sota un arbre, veu a Jesús que s’acosta cap a ell i recolzant una mà sobre en Met, el convida a pujarla muntanya i a restar-hi nit i dia per fer penitència.
Un cop en Met cau dins la cova segueix tenint visions de la bufera de la mare idiscussions d’aquesta amb l’àvia, a part d’una nova visió d’un home, un cavall i una dona. En aquesta última es fa referència a la submissió dela dona a la voluntat de l’home. Tracta d’un home que vol que el seu cavall tibi de l’arada, però amb els sol i el cansament el cavall no potmés. La dona que esta cordant-se les sabates és obligada per l’home a tibar, davant del cavall, de l’arada. Les baralles de l’àvia entre lamare es recreen a la cuina i de nit, on es barallen i es fan males passades.
La última visió que té abans de morir és de Jesús, que passejaper un pont de vidre. Seguidament baixen del cel un seguit d’àngels blancs, dos d’ells agafen de cada mà a Jesús i se’l emporten cap amunt.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS