Fitxa De Lectura

Páginas: 2 (351 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2015
Fitxa de lectura

Llibre: No està escrit a les estrelles
Autor: John Green
Editorial: Fanbook

Resum del llibre

No està escrit a les estrelles tracta d’una noia de disset anys anomenadaHazel Grace que pateix càncer de pulmó.
Té aquesta malaltia des dels dotze anys però es manté amb vida gràcies a un medicament, que impedeix el creixement del tumor, i a una bombona que liproporciona oxigen constantment.
Els pares de la Hazel creuen que està passant una etapa depressiva ja que sempre llegeix el mateix llibre, Aflicció Imperial, i no surt mai de casa, per això elspares la obliguen a anar a un grup de suport de nens amb càncer. Allà va conèixer a l’Augustus Waters, un xicot de la mateixa edat que la Hazel , que havia superat un càncer a la cama i actualmentestava sà.
L’Augustus i la Hazel s’enamoren i comencen a quedar més sovint. Viatgen junts a Amsterdam on visiten a l’autor del llibre tan llegit per la Hazel (Aflicció Imperial)però aquest nova se gaire simpàtic a causa de l’addicció a l’alcohol i això va destruir tots els ideals que la Hazel tenia sobre ell.
Després d’una setmana a Amsterdam, L’Augustus comenta a la Hazel quetorna a estar malalt: té un tumor que li està envaint el cos.
Al tornar d’Asterdam , la Hazel es passa els dies a l’hospital amb ell, on finalment mor.
Després de la seva mort a la Hazel li arribauna carta que l’Augustus li havia escrit just abans de la seva mort, i ella cada nit la llegeix sota les estrelles.

Valors que aporta el llibre

Aquest llibre ens vol transmetre els valorsque té la vida, i com hem de cuidar-la, evitant tot allò que la destrueixi com el tabac, alcohol, la droga... ja que la vida es un regal de Déu i mentre unes persones lluiten per mantenir-la,altres la destrueixen consumint coses perjudicials pel cos.
Un altre valor seria el de l’amistat i l’amor, saber fer costat a una persona a qui estimes, en tots els moments de la seva vida.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FITXA LECTURA
  • L'Edat De Les Paraules
  • Fitxa De Lectura No Mireu Sota El Llit
  • fitxas
  • FITXA
  • Fitxas
  • Fitxa de lectura: Diari d’un jove maniàtic.
  • fitxes d'art

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS