Fitxa D´Activitat Video: Baby Human (Capítol: La Parla)

Páginas: 3 (650 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2012
FITXA D´ACTIVITAT VIDEO: BABY HUMAN (Capítol: La parla)

1. En quin moment de l’embaraç es desenvolupa l’oïda interna? A les 24 setmanes. Quina repercussió té pel fetus? Que pot sentir les veusi els sorolls mes propers. Quina és la veu predominant que sentirà? La materna.
2. Com defineixen la parla materna/paterna? Que sent la veu i es familiaritza amb les veus dels pares. Quina funcióté? Fa que tingui una comunicació constant entre el nadó i el mon exterior.
3. Segons la informació aportada per vídeo, és cert que els nadons prefereixen la veu humana a altres sorolls quanacaben de néixer? Sí prefereixen la veu humana a qualsevol altre soroll. Com ho justifiquen? El nadó es comunica plorant i comença a realitzar el laleig, distingeix diferents vocalitzacions de la veu, iel nen vocalitza i la mare respon, en aquest intercanvis comunicatius s’estableix un ritme, es realitzen “torns de paraules”.
4. Fins a quin moment sóm oients universals, capaços de distingir totsels sons? Fins els 6 mesos. Després de quin moment ja no sóm capaços de ser oïdors universals, a no ser que estiguem en contacte amb dues llengües alhora? A partir dels 6 mesos fins els 10 mesos jaque el cervell s´encarrega de classificar els sons que no siguin els de la seva llengua materna/paterna.
5. Com justifiquen els investigadors que el nen aprengui a parlar per limitació? El nencompren les propietats del llenguatge quan estar el úter i imita els pares. És cert? Nomes per imitació? no, Quines altres elements intervenen? El nedó entén els signes per interacció, Intercanvien laveu i expressions, imiten expressions facials i mirades. Els investigador Darwin fa un experiment en 4 situacions diferents: I arriben a la conclusió que les emocions s’expressen tant amb la cara comamb la veu i que tenen que anar en el mateix estat. I un altre experiment es amb la mirada que la conclusió es que la mirada es essencial per la interacció del humà.
6. De quina altra manera es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • baby human resumen videos
  • baby human
  • FITXA TREBALL CAPÍTOL QUART
  • BABY HUMAN
  • “BABY HUMAN”
  • Baby human
  • Baby human
  • Resumen Del Video De Baby Human Relacionarse

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS