FLAMA

Páginas: 5 (1104 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
PRÀCTICA Nº 1

OBSERVACIÓ D’UNA FLAMA

El procediment d’aquest cas pràctic, és encendre una espelma, i veure els diferents colors que emet la flama.
Els colors que vaig veure eren tres: blau, taronja fosc i groc.








L’espelma crema amb normalitat, amb un color groc a vermellós , però a la part baixa (més a prop de la vela) el color és blau.
La cera que està més propera a laflama s'acosta a aquesta per atracció capil·lar i aquí és on es fa la combustió.
Durant aquest procés també els hidrocarburs de la cera pugen fins a la flama i allà reaccionen amb l'oxigen de l'aire.
És crema el fil de cotó que va pel mig de l’espelma, el procés de la combustió és igual que el de qualsevol combustible, un combustible (el fil) es combina amb un comburent (oxigen en l'aire) i enla combinació per ser una reacció exotèrmica, allibera calor, la quantitat de calor que allibera esclatar com per formar una flama. La cera, amb el calor passa d’estat sòlid a líquid i és el que raja de la vela.
En qualsevol combustió es pot observar una emissió de llum groga quan la majoria de les partícules són d'oxigen i és blau a la part més baixa a causa de que la vela té cera i degut a això,la flama és blava.


Com es pot observar la zona central és on hi ha la màxima temperatura, ( color taronja fosc); la zona alta era de color groc i la part de sota eres de color blau.
























PRACTICA Nº 2

REACCIÓ ENTRE L’HIDROGENCARBONAT DE SODI I L’ÀCID ACÈTIC ( VINAGRE)









Observació:
fiquem el vinagre ( àcid acètic), dins d’unvas de precipitat i el bicarbonat en una càpsula de porcellana.
Introduïm el vinagre dins l’ampolla de plàstic i el bicarbonat el fiquem lentament al globus, a través de l’embut.
Una vegada està el bicarbonat dins el globus, col·locarem la punta del globus a la punta de l’ampolla de plàstic, tenint cura de sostenir el globus, perquè no caigui el bicarbonat.
Llavors quan jo decideixo fer caureel bicarbonat ( sòlid ), dins l’ampolla, és allí amb el vinagre ( líquid ), quan entren en contacte i es forma una reacció química gasosa, ja que la barreja desprendrà gas.
Aquest gas puja cap a munt, i això fa que el s’infli el globus.


Aplicacions del bicarbonat de sodi

El Bicarbonat de Sodi Pot Ajudar Combatre els Refredats i la Grip
Algunes persones creuen que en ser pres internament,el bicarbonat de sodi pot ajudar a mantenir l'equilibri del pH en la sang. Aquesta és probablement la premissa bàsica darrere dels seus usos recomanats contra refredats o símptomes gripals.
Mètodes medicinals del Bicarbonat de Sodi
Possiblement, la propietat més important del bicarbonat es relacioni amb la prevenció del càncer. Recents estudis afirmen que el sodi que es troba en el bicarbonat,alcalinitza l'entorn, i en un medi alcalí, és molt difícil que es reprodueixin cèl•lules canceroses.
Acidesa a l’estomac : neutralitza immediatament l'àcid de l' estómac . La dosi és generalment és de 1-2 culleradetes en un got ple d'aigua.
Eliminació d'estelles : Afegir una cullerada de bicarbonat de sodi en un got petit d'aigua, després submergeixi l'àrea afectada dues vegades al dia . Moltesestelles sortiran després d'un parell de dies amb aquest tractament.
Remei per a les cremades de sol : Afegeix ½ tassa de bicarbonat de sodi a l'aigua tèbia del bany , i després submergiu-vos a la banyera per a l'alleujament natural . En sortir , deixi que la seva pell s'assequi amb l'aire, en lloc de desprendre l'excés de bicarbonat de sodi , això amb la finalitat d'alleujar més ràpidament .També podeu afegir una barreja de bicarbonat de sodi i aigua a una compresa freda i apliqui-ho a la cremada directa.
Desodorant : Si vol evitar l'alumini que es troba en molts desodorants i antitranspirants , proveu amb una mica de bicarbonat de sodi barrejat amb aigua . Aquesta pasta simple fa un desodorant natural eficaç i senzill.
Dents i genives: Per tenir una pasta de dents i genives...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Flama
  • flama
  • La flama
  • flaman
  • Ensayo a la flama
  • Penny flame
  • Ensayo A La Flama
  • Coloracion a la flama

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS