Flostic

Páginas: 2 (341 palabras) Publicado: 9 de abril de 2012
A partir de les reflexions fetes en aquesta avaluació, he vist, doncs, que de cara al futur caldria enfocar aquesta activitat d’una manera una mica diferent.
Personalment, si volgués tornar-laa fer amb nens/es d’aquestes franges d’edat, la planificaria de manera diferent, faria petits canvis.
Així doncs, el funcionament del joc seria el mateix, faríem dos equips i cada equip tindriaun text escrit amb buits per omplir però, l’objectiu seria diferent. Els nens tindrien com a únic objectiu anar al camp contrari i aconseguir els dibuixos per omplir els seus textos. Anul·lariatot el tema dels fullets del bosc i dels dracs, és massa enrevessat, ja que es va veure clarament que no havia quedat clar quin camp era de qui i, per tant, no sabien qui era el qui podia atrapar icomptar fins a deu per trobar un fullet o drac.
Si en el seu moment, això s’hagués tingut present, el joc hagués funcionat molt millor i s’haguessin pogut assolir tots els objectius planificat.A partir de les reflexions fetes en aquesta avaluació, he vist, doncs, que de cara al futur caldria enfocar aquesta activitat d’una manera una mica diferent.
Personalment, si volguéstornar-la a fer amb nens/es d’aquestes franges d’edat, la planificaria de manera diferent, faria petits canvis.
Així doncs, el funcionament del joc seria el mateix, faríem dos equips i cada equiptindria un text escrit amb buits per omplir però, l’objectiu seria diferent. Els nens tindrien com a únic objectiu anar al camp contrari i aconseguir els dibuixos per omplir els seus textos. Anul·lariatot el tema dels fullets del bosc i dels dracs, és massa enrevessat, ja que es va veure clarament que no havia quedat clar quin camp era de qui i, per tant, no sabien qui era el qui podia atrapari comptar fins a deu per trobar un fullet o drac.
Si en el seu moment, això s’hagués tingut present, el joc hagués funcionat molt millor i s’haguessin pogut assolir tots els objectius...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS