Fonaments Del Disseny Tecno-Pedagògic En E-Learning

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 11 de abril de 2011
Pel que fa a les característiques d’aquest curs trobem:
- Diàleg: el curs és controlat pel professor, que planteja les activitats i l’objectiu general de cada tasca a realitzar pels alumnes.L’alumne forma part del procés i pot mostrar-se actiu i participatiu en totes les activitats del curs.
- Implicació: és necessari que l’alumne tingui primer unes nocions bàsiques sobre les eines necessàriesper a dissenyar espais webs i multimèdia. Així doncs, en una primera fase l’alumne haurà de començar una activitat en solitari a partir del material teóric que ens facilita el professor. És després, enel disseny d’activitats on l’alumne té total llibertat d’exploració i de realització per tal d’arribar a la l’objectiu marcat.
- Suport: el suport del professor en aquest curs és presencial tot ique també pot ser en línea a través del correu electrònic.
Tal i com hem comentat la primera fase del curs vindria a ser un procés bàsicament controlat pel professor (quadrant nord-oest) que facilitala informació a l’alumne perquè aquest després pugui explorar i aconseguir elsobjectius marcats. L’instructor guia i acompanya l’alumne, però és l’alumne qui va trobant les respostes necessàries per apoder desenvolupar totes les activitats.
- Control: les activitats proposades al llarg del curs no són tancades i per tant, l’alumne és lliure d’establir metes personals pròpies dins de l’activitatgeneralitzada.
3. Model pedagògic:
Podríem considerar que aquest curs segueix el model pedagògic integrat en el quadrant sud-oest, ja que si bé és cert que el professor estableix la direcció,l’objectiu, el camp, etc. l’alumne pot explorar, accedir i utilitzar qualsevol material específic d’aquesta direcció. El professor planteja les activitats i fa de guia però són els alumnes els que dissenyenles seves activitats amb total llibertat, explorant i investigant.
Podriem considerar que el primer mòdul del curs si que està més orientat al model pedagògic del quadrant nord-oest, ja que el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • pedagogic
  • Què és el disseny
  • fonaments
  • DISSENY
  • fonaments
  • E learning
  • E-learning
  • e learning

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS