Fosiles

Páginas: 25 (6237 palabras) Publicado: 1 de agosto de 2012
Magyar

Tartalomjegyzék
A i-Look 111 tulajdonságai A i-Look 111 telepítése A Genius alkalmazás -WebCAM Mate 1. Főmenü 2. Kép Mód 3. Videó Mód 4. Biztonsági Mód MSN Messenger,Yahoo Messenger, AOL használata CrazyTalk Avatar szerkesztő CrazyTalk CamSuite Hibakeresés a webkamerához 16-17 18-40 41-67 68 1 2-3 3 4-8 9-11 12-13g 13-16

i

Magyar
Az elkülönített hulladék-elhelyezésrefigyelmeztető szimbólum az európai országokban
A szimbólum arra figyelmeztet, hogy a terméket külön hulladéklerakókban kell gyűjteni. A következő figyelmeztetés kizárólag az európai felhasználókra vonatkozik: • A terméket az elkülönített hulladékgyűjtést figyelembe véve tervezték. Ne dobja ki a készüléket háztartási szeméttárolóba. • További információkért vegye fel a kapcsolatot a viszonteladóval vagy ahelyi hulladékgazdálkodásért felelős hatósággal.

i-Look 111 funkciók
Adjon élő video funkciót az azonnali üzenetküldéshez!
Az i-Look 111 használatával élő közvetítéssé változtathatja a számítógépet. Támogatja a Windows Vista, XP, 2000, Me, 98SE rendszert. Akár video e-mailt készít, akár négyszemközti video csevegést folytat, ez a könnyen használható webkamera személyes élményekkel gazdagítjaaz internetes kommunikációt. Az élő video csevegés segítségével már ma könnyen kapcsolatba léphet szeretteivel! 1.Pillanatfelvétel gomb A pillanatfelvétel gomb lenyomásával képeket készíthet. 2.Mikrofon 3.LED jelzőlámpa A i-Look 111 webkamera az USB kimeneten keresztül csatlakozik a számítógéphez és a LED kijelző világít a videó felvétel lejátszásakor. 4.Lencse A lencse elfordításával állíthatja bea fókuszt.

-1-

Magyar Az i-Look 111 telepítése
A webkamera használata előtt telepíteni kell az eszközmeghajtókat és az alkalmazásokat. A meghajtóprogramok telepítése előtt ne csatlakoztassa a webkamerát a számítógéphez. 1. Az i-Look 111 meghajtó telepítése Windows
Vista/XP/2000/Me/98SE környezetben a. Helyezze be az i-Look 111 telepítő CD-t a CD-ROM meghajtóba. b. A telepítési képernyőnmegjelenik az automatikus indítás ablaka. Kattintson a „Windows Driver” („Windows meghajtó”) gombra, majd egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. c. Telepítse a DirectX programot a CD-ről, ha a számítógépére még nem telepítette azt, vagy a telepített verzió régi.

MEGJEGYZÉS
Ha az automatikus indítás ablaka nem indul el, kövesse az alábbi lépéseket Kattintson a „Start Menu”gombra Írja be a D:\SETUP.EXE parancsot, majd nyomja meg az Enter billentyűt. (Ha a CD-ROM meghajtó betűjele D)

2. 3.

A telepítés elvégzéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az i-Look 111 USB kábelét csatlakoztassa az asztali vagy hordozható számítógép USB portjára.

4.

Ha az összes alkalmazást telepítette, indítsa újra a számítógépet. -2-

Magyar
5.
A szoftver és hardvertelepítése most kész. Telepítheti a videokonferenciához vagy a barátokkal történő csevegéshez használni kívánt szoftvert.

MEGJEGYZÉS
A webkamera megfelelően működik minden olyan video csevegő szoftverrel, amely támogatja a video funkciót.
A meghajtóprogram eltávolítása Windows 98SE/Me/2000/XP/Vista környezetben: Lépjen a tálcára, és kövesse a következő műveletsort: „Start Program i-Look 111Kattintson az „Uninstall” („Eltávolítás”) gombra, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a meghajtóprogram eltávolításához.

A Genius alkalmazás -WebCAM Mate
Használhatja a Genius WebCAM Mate szoftvert valósidejű képek, fekvételek készítéséhez, valamint az egyszerű biztonsági funkcióhoz.

Megjegyzés
A Genius alkalmazás szoftver telepítése után a rendszer automatikusan létrehoz egymappát (C:\WINDOWS\Album or C:\WINNT\Album) ahová a a Genius alkalmazás által készített képek kerülnek mentésre. A Genius alkalmazás Windows Vista/XP/2000/Me/98SE alatt használható.

-3-

Magyar
1. Főmenü

Tétel

Mód Kép mód Video mód Biztonsági

Tájékoztató Állókép készítő mód. Videó felvétel mód. Biztonsági monitoring mód. mód Eszköz Más webkamera eszköz kiválasztása. választás -4-...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fosiles
  • los fosiles
  • fosiles
  • Fosil
  • LOS FOSILES
  • fosiles
  • Fósiles
  • Los fosiles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS