fundipau

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2013
ENTITATS DE LA PAU



FundiPau


1.-c/ Casp, 31, 2n 1a A - 08010 Barcelona - info@fundipau.org - Tel. 93 302 51 29


2.-Hem escollit aquesta entitat perquè és una organització que treballaa Catalunya, Espanya i internacionalment, a part de la seva història, va nèixer l’any 1983.
FundiPau (abans Fundació per la Pau) és una ONG nascuda el 1983 que treballa per un món en pau.
A travésd'una opinió pública cada cop més informada i activa, impulsa tots aquells canvis culturals i estructurals que facin possible l'eradicació de la violència com a forma de relació entre les persones iels pobles.
Arran de la celebració del seu 25è aniversari, l’any 2008 la Fundació per la Pau publica un llibre que recull l’evolució del treball per la promoció d’una cultura de pau en el quart desegle que avarca des del 1983 fins el mateix 2008. La memòria inclou els esdeveniments històrics més rellevants, reflexiona sobre el moment actual i els reptes de futur i recull la tasca duta a terme perla Fundació en tots aquests anys.
Treballen...
Promovent la investigació per la pau per conèixer millor les causes de la violència i de les guerres i saber com podem evitar-les (jornades,seminaris, publicacions, etc.).
Fent accions i propostes d'educació per la pau com una via de substitució progressiva de la cultura de la violència per una Cultura de Pau (exposicions, activitats i materialsdidàctics, cursos de formació, conferències, etc.).
Realitzant campanyes de sensibilització social i pressió política per reclamar a les institucions compromisos cap al desarmament, ladesmilitarització, la prevenció de conflictes, el ple respecte als Drets Humans i la promoció activa d'una Cultura de Pau.
Donant suport a persones i grups que promouen la resolució pacífica dels conflictes adiversos països (País Basc, Balcans, Colòmbia, Israel-Palestina, etc.)
FundiPau realitza campanyes de sensibilització social i pressió política que reclamen a les institucions compromisos cap al...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS