geofrafia

Páginas: 2 (461 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2013
Geografía: Mèxic es troba entre les coordenades 32 ° i 14 ° nord i 86 ° i 118 ° oest; gairebé tota la superfície del país se situa a la placa Nord-americana, encara que amb algunes parts de Chiapasa la placa del Carib i de la península de Baixa Califòrnia a la placa de Cocos i la placa Pacífica, geopolíticament, Mèxic és considerat dins d'Amèrica del Nord, juntament amb Canadà i els EstatsUnits.

clima: En México el clima está determinado por varios factores, entre los que se encuentran la altitud sobre el nivel del mar, la latitud geográfica, las diversas condiciones atmosféricas y ladistribución existente de tierra y agua. Por lo anterior, el país cuenta con una gran diversidad de climas, los cuales de manera muy general pueden clasificarse, según su temperatura, en cálido ytemplado; y de acuerdo con la humedad existente en el medio, en: húmedo, subhúmedo y muy seco.
Biodiversitat: La biodiversitat constitueix la riquesa viva del nostre planeta i representa un recurs moltimportant per al benestar social i econòmic de la humanitat.
Mèxic es troba entre els tres primers països amb més biodiversitat al món. Compta amb nombroses espècies endèmiques i hàbitats únics,fràgils molts d'ells, que són rellevants per a la productivitat dels ecosistemes, però, el coneixement de l'estructura i funció d'aquests sistemes és encara limitat.
La seva fauna aquesta comformada per:Aguililla grisa, axolot, esquirol, armadillo, boa, coatí, mostela, conill, coiot, cucut, cuija, chachalaca, escorpí, garrapatero, jaguarundi, ós rentador, ratpenat, ratapinyada vampir, musaranya,ocelot, Perico, granota bruna, gripau de la muntanya, tecolotito, teporingo, tlacuachín, cérvol, zopilote, guineu i zorillo.
La flora de l'Estat de Mèxic està composta per: Alvocat, ahuehuete, ahuejote,alegria, barba de Sant Joan de Déu, bisznaga, Cañuela, card sant, cazahuete, cedre, ceiba, Colorín, cempaxúchitl (flor de mort), cuiajiote, encino blanc, ginebre, arç blanc, freixe garambullo,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • GEOFRAFIA
  • Geofrafia
  • geofrafia
  • Geofrafia
  • geofrafia
  • geofrafia
  • Portafolio de Geofrafia
  • Trabajos de Geofrafia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS