Geografia

Páginas: 3 (616 palabras) Publicado: 21 de diciembre de 2013
GEOGRAFIA- COMENTARI DE CLIMOGRAMES





















INDEX
Sant Sebastià 3
Palma (costa balear) 4
Madrid 5
Clima 4 6
Clima 5 7
Saragossa 8
Clima 7 9
Clima 8 8Clima 9 9
En aquest climograma podem observar un clima amb temperatures suaus durant gairabé tot l’any. No apareix sequera en cap mes de l’any; sino tot el contrari, plujes molt abundants i ambientfresc . La pluviositat més alta és al Desembre (170mm) i la temperatura més alta és a l’Agost (18ºC). Les precipitacions totals són 1531 i la temperature mitjana és d’uns 12 graus. La oscilació tèrmicaés de 8 graus.








Aquest climograma ens mostra un clima mediterrani humit als mesos freds i sec als mesos d’estiu.Durant els mesos de Maig, Juny, Juliol i Agost hi ha sequera. Lapluviositat més alta és a l’Octubre (75mm) i la temperatura més alta és a l’Agost (25ºC). Les precipitacions totals són 427 i la temperatura mitjana és d’uns 16 graus. La oscilació tèrmica és de 11 graus.Aquest climograma ens mostra un clima d’interior humit als mesos freds i sec als mesos d’estiu.La pluviositat és constant durant les estacions de primavera, tardor i hivern.La pluviositat més alta és a l’Octubre (50mm) i la temperatura més alta és a l’Agost (20ºC). Les precipitacions totals són 426mm i la temperatura mitjana és d’uns 13 graus. La oscilació tèrmica és de15 graus aproximadament.














En aquest climograma podem observar un clima desèrtic durant tot l’any.La pluviositat és molt escassa, uo superant els 20mm mensuals. Lapluviositat més alta és al Novembre (50mm) i la temperatura més alta és al Setembre (22ºC). Les precipitacions totals són 426mm i la temperatura mitjana és d’uns 13 graus. La oscilació tèrmica és de 15 grausaproximadament.











En aquest climograma podem observar un clima molt humit durant tot l’any.La pluviositat és molt alta, podriem estar parlant d’un clima oceànic d’interior.La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografía
  • Geografia
  • Geografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS