ggfhh

Páginas: 2 (283 palabras) Publicado: 7 de agosto de 2014
Treball: Els altres
Alternativa: Hem faig gran.


Diversitat: El terme diversitat és aquell que ens permet indicar, marcar o parlar de la varietat i diferència que podenpresentar algunes coses entre si, encara que també ens és útil a l'hora de voler assenyalar l'abundància de coses diferents que conviuen en un context en particular.
Diferència:En termes generals, per diferència s'entén a aquella qualitat o aspecte pel qual una persona o cosa es distingirà d'una altra.
Discriminació: La discriminació és fer distincióen el tracte per motius arbitraris com l'origen racial, el sexe, el nivell socioeconòmic, etc.
Solidaritat: Es denomina solidaritat a un sentiment que es basa en la unitat,en la unió per aconseguir fites, fins, objectius o interessos en comú. Suposa la presència de valors positius i correctes, i un "saber accionar" de manera harmònica amb l'altragent.
Sexisme: Sexisme és tota forma d'emfatitzar les diferències entre home i dona, essencialment biològiques, des d'una perspectiva discriminatòria entre el masculí i elfemení, que porta amb si prejudicis per a algun dels dos sexes.
Racisme: El racisme és una forma de discriminació centrada en diferències biològiques, reals o imaginàries, que es fanextensives a signes o indicadors culturals o religiosos.
Xenofòbia: La xenofòbia, per tant, fa referència a l'odi, recel, hostilitat i rebuig cap als estrangers. La paraulatambé sol utilitzar-se en forma estesa amb la fòbia cap als grups ètnics diferents o cap a les persones la fisonomia social, cultural i política es desconeix.
Tolerància:Respecte a les opinions, idees o actituds dels altres, encara que no coincideixin amb les pròpies.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS