granits barbany

Páginas: 2 (260 palabras) Publicado: 6 de mayo de 2015
Guillem Figueiras Castellano

Historia
Granits Barbany va néixer al SXIX amb Joan Barbany. Va treballar a moltes pedreres però on va fundar laseva empresa va ser a Llinars del Vallès. Inicialment lliuraven blocs bruts i productes per urbanisme, però va enfocar la seva professió percol·laborar amb escultors i obres significatives de la època.
Localització
Es troben a:
El carrer Horts d’en Mateu, 10-12
Polígon industrial sud
Codipostal 08450 Llinars del Vallès
Recorregut de la sortida
En primer lloc ens van atendre i vam passar a una sala on ens van ensenyar un vídeo i vaexplicar una presentació sobre que era Granits Barbany que feien i on es destinaven els seus productes, al finalitzar la presentació van fer grups detres i ens van dividir. En el meu grup per començar ens van ensenyar les escultures que van fer ell per el polígon, i desprès ens van ensenyarquins mètodes feien servir per processar la pedra, desprès ens van portar a una sala i ens van ensenyar un programa que feien servir .

Procés de lapedra
Primer la portaven des de una cantera i feien el control de qualitat, amb un programa de ordinador recreaven la pedra i posaven unes línees peron tallar la pedra, desprès les processaven per diferents maquines per fer talls mirar que tot fos simètric, etc, i quan la peça ja estava terminadala pujaven i la posaven recte per mirar si era estable, quan veien que tot estava bé la carregaven a un camió i la portaven al seu destí.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS