Hbfdd

Páginas: 2 (379 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2012
AUTOR:
René Goscinny:
Va ser un dibuixant i guionista d'historietes francès. És un dels autors francesos de més èxit a tot el món, amb més de 500 milions de llibres venuts, traduïts a més detrenta idiomes. Les seves més famoses creacions són: Astèrix, el Gal i Lucky Luke. Les vacances del petit Nicolas el va fer conjunt amb Jean-Jacques Sempé (què és dibuixant).

PERSONATGES:
-La mared’en Nicolas que no té nom
-El pare d’en Nicolas que tampoc té nom.
-En Nicolas, el protagonista.

RESUM:
A la família d’en Nicolas sempre li a costat posar-se decor per anar de vacances. Al finalsempre acaben anant on diu la mare, van anar a un hotel prop de la platja, perquè a en Nicolas li agrada moltíssim la platja. Allà ell fa molts amics, i explica, en el llibre, les histories graciosesque li passen a la família d’en Nicolas i als seus amics que ha fet a las vacances.
Al cap d’uns dies tornen a casa, però com que queda molt per que tornin a començar les classes els seus paresl’envien a un campament d’estiu. Els seus pares es pensaven que quan li diguessin que havia de marxar sol a un campament no hi voldria anar, però va passar tot el contrari, ell es va alegrar molt demarxar uns dies, sobretot per estar uns dies sense pares. Van fer-li ràpidament la maleta i va anar al tren on els esperaven els monitors per marxar.
En el campament va tornar a fer amics nous i com queel campament era prop de la platja hi anaven cada dia. El campament es distribuïa en cabanes i cada una tenia un monitor. Despres explica varies histories de lo que li passa en el campament.
Quantorna a casa li va a explicar tot el que ha fet a l’estiu a la seva veïna, una nena de la seva edat amb la que juga sovint.



OPINIÓ PERSONAL:
Jo penso que aquest llibre està bé perquè no estracta d’una sola historia, si no que explica varies histories de lo que li passa al llarg de l’estiu. I no es complicat d’entendre.

LLIBRE DE LECTURA:
LES VACANCES DEL PETIT NICOLAS......
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS