hghgtr

Páginas: 2 (294 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
Xina: Dona salva més de 30 nadons abandonats

La recent difusió de la història de Lou Xiaoying, una dona que durant els últims quaranta anys va salvar a dotzenesde nadons abandonats als carrers, ha atret elogis dels que consideren el seu accionar com heroic així com crítiques contra la política del fill únic a la Xina.
Louha dedicat la seva vida a reciclar escombraries. Un dia, el 1972, va trobar una nadó abandonat recolzada sobre les escombraries, al carrer.
La nena "hauria mort sino l'haguéssim rescatat i portat", va dir. Mentre ella i el seu marit van veure la bebè créixer, ella es va adonar que tenia "un amor real per cuidar nens".
Lou,que té una filla biològica, ha rescatat més de 30 nadons. Ella i el seu marit, que va morir fa 17 anys, van criar quatre dels nens abandonats, i ajudar a la resta atrobar una llar. "Em vaig adonar que si teníem la força suficient per recollir escombraries, com no podríem reciclar una cosa tan important com vides humanes ", harecordat.
El seu fill adoptiu més jove, un nen anomenat Zhang Qilin, estava en una galleda d'escombraries quan ella el va trobar. Tot i que tenia 82 anys, va decidirportar-lo, donant-li un nom xinès que significa preciós i excepcional. A la Xina Lou és molt respectada com "una heroïna local" a la comunitat, que salva nens malgratla seva manca de diners i poder. A l'estricta regulació, que prohibeix a la majoria de les parelles tenir més d'un fill, es li atribueix el crear un problema amb elbalanç de sexes al país, i portar a alts lleus d'infanticidi de dones, avortament i abandonament, així com el tràfic de joves dones per prostitució infantil.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS