Historia 2

Páginas: 4 (765 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
RESPOSTES

Resposta 1
El primer país industrial del món és Anglaterra.
A mitjans del segle XVIII, Anglaterra comptava amb l'agricultura més productiva d'Europa, ja que les seves estructureshavien estat objecte d'una sèrie de transformacions afavorides per una sèrie de circumstàncies.

La posada en pràctica d'innovacions agràries que van possibilitar el gradual abandonament del guaret arrande l'aplicació del "Sistema Norfolk", l'estabulació del bestiar, la introducció de nous cultius (blat de moro, patata, plantes farratgeres, etc.) I l'ocupació cap a 1870 dels primers models demaquinària agrícola (sembradores, trilladores).
A causa d'aquestes mesures, entre 1700 i 1800 els rendiments agrícoles es van incrementar en un 90%.
Conseqüències de la Revolució agrícola:
El creixementde sobrants alimentaris necessaris per satisfer la forta demanda d'una població en alça.
La disponibilitat d'excedents de mà d'obra sobrant, fonamental per satisfer les creixents necessitats d'unaindústria urbana en desenvolupament.
L'increment dels beneficis dels propietaris de terres, part dels quals es van invertir en les primeres fàbriques modernes.
La substitució de la força humana i animalper la mecànica va ser possible gràcies a una sèrie d'innovacions tècniques que es van estendre per Anglaterra al llarg del segle XVIII. Els conceptes científics en què es basaven ja eren conegutsdes de feia segles, fet que va contribuir que la Primera Revolució Industrial fos relativament simple des del punt de vista tècnic i el seu cost no excessiu.

Els principals camps en què es vanproduir les innovacions tècniques van ser el de l'energia (màquina de vapor de Watt), el tèxtil (filat i teixit del cotó), la metal·lúrgia (alts forns, Etc.) i, finalment, els transports (locomotora deStephenson).

La incorporació de les màquines a la producció substituir el treball manual i els tradicionals sistemes de fabricació per altres nous. El treball es va traslladar des dels tallers...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia 2
  • historia 2
  • historia 2
  • Historia 2
  • historia 2
  • Historia 2
  • historia 2
  • Historia 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS