Historia de los Vikingos

Páginas: 2 (452 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2014
Víkings
La població víking que vivia a Escandinàvia va ser sempre una societat aïllada ja què les seves condicions climàtiques no afavorien en ninguna part la seva localització, els seus terrenysabruptes i freds no ajudaven a que la qualitat de vida fos gaire alta, per això mateix els països nòrdics van ser una de les regions més enrederides on va arribar els avenços tecnològics de lahumanitat, com l’agricultura que no va arribar 2500 aC (originaria al 7000 aC).
Escandinàvia era un territori molt hostil que va tenir com a resultats una nul·la aparició del’Imperi Romà que hi havia a Alemanya deixant els petits pobles d’aquestes terres en pau perquè poguessin expandir-se i poder recol·lectar una gran quantitat de recursos per ells mateixos.
Elsquatre elements que formen aquets països nòrdics son el foc volcànic, el gel, l’aigua i el vent. D’aquesta forma factors com l’agricultura eren difícils de desenvolupar als llocs mes septentrionals icreixen exponencialment altres sectors com la ramaderia, on se li donava molta importància gracies a les proteïnes que aportava els seus aliments i també se li donava molta importància al bestiari venerantmés la carn d’uns animals que d’uns altres.
Una gran part d’aquesta societat també ingeria un gran consum de peix a parts iguals que la carn, quan aquesta ultima començava a escassejar.
Ara bé, ales parts mes meridionals del territori els Víkings si que van adquirir les propietats climàtiques necessàries per poder conrear horts amb una especial predilecció per l’ordi, i després en menorquantitat: cereals, civada, verdures i llegums.
La part tecnològica dels víkings es centra sobretot amb l’ús del ferro que era emprat dintre de àmbits com el militar (on construïen espases d’òxid deferro amb un 1% de aliatge), i dintre d’un ús mes rural per el treball als horts i el cultiu (amb arades i piques).

Per la producció d’aquests materials es necessitava molt foc per escalfar els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia de los Vikingos
  • Historia Del Pueblo Vikingo
  • Los vikingos
  • Breve historia de los vikingos
  • vikingos
  • Los Vikingos
  • Vikingos
  • Vikingos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS