historia wola

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2014
Activitat 1
Aquest document és un text, concretament diversos articles de la constitució del 1876. És una font primària per tant contemporània al temps dels fets. I pel seu contingut és un textjurídic.
Cànovas crea un pla ven programat per proclamar a Alfons rei, però un pronunciament de Martínez Campos va fer que aquest procés s’accelerés. Finalment es fan eleccions per sufragi universal ales Corts Constituents i s’anuncia la Constitució del 1876, el 30 de juny.
En l’article 11, s’explica que Espanya Continuaria sent catòlica però s’admetrien altres religions però no com a oficial.Per tant no es castigarà ni es malmetrà gent amb altres creences.
L’article 13 parla sobre diversos drets sobre la llibertat de les persones, els quals no es van complir.
L’article 19 parla sobre ladivisió de les corts en Senat i Congrés, les quals s’escullen per sufragi censatari, creant el parlament bicameral, ja que les dues parts tenen les mateixes facultats.










Activitatd’història (Rubén León)
El Rubén no pot entrar al campus i m’ha demanat que agregui el seu treball al meu per poder demostrar que estava fet a temps. Dilluns t’ho entregarà en ma a classe.

Aquestdocument és un text, en el qual és poden veure diversos articles de la constitució del 1876. És una font primària, és a dir, contemporània al temps dels fets. I pel seu contingut és un text jurídic.Cànovas té un pla dirigit meticulosament per tal de proclamar la corona a Alfons, però un pronunciament de Martínez Campos va fer que aquest procés s’accelerés. Finalment es fan eleccions per sufragiuniversal a les Constituents i s’anuncia la Constitució del 1876, el 30 de juny.
En l’article 11, s’explica de que ara a Espanya encara que la religió continua sent el catolicisme hi ha unallibertat religiosa, pel qual no es castigarà ni es malmetrà gent amb altres creences, a més al final es comenta el fet de poder crear cerimònies que no siguin de la religió oficial.
L’article 13 parla...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • wolas
  • Wolas
  • wolas
  • WOLA
  • wola
  • Wolas
  • Wola
  • Wolas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS