Història De La Comunicació

Páginas: 3 (534 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
Història general de la comunicació humana

A partir de la lectura sabem que és difícil esbrinar la forma de vida que tenien les persones i saber com es comunicaven, però a partir de diferentsrecerques i troballes podem descobrir punts d'inflexió que han confeccionat la comunicació tal i com és avui en dia.
Les primeres espècies d'homínids es comunicaven a través de gestos i sorolls, de lamateixa manera que ho fan els animals, ja que la seva anatomia no els permetia generar sons com els que fem avui en dia. La voluntat d'aprendre signes i sons que realitzaven grups en concret va fer queaugmentés el seu volum de massa cerebral, cosa que va portar a un augment del ventall de sons i signes en el seu sistema comunicatiu. La gent d'aquesta era havia de simplificar els missatges perquèl'emissor els podés desxifrar i retenir.
L'inici de l'era de la parla i el llenguatge s'ha de començar a explicar amb l'home de Cro Magnon ja que tenia l'estructura cranial, la llengua i la laringe comles nostres i les seves pintures podrien ben ser les precursores de l'escriptura. Aquest va conviure amb el Neanderthal, encara que el segon es va extingir. El motiu més clar de la fàcil adaptació ievolució de l'home de Cro Magnon és la seva intel·ligència: van desenvolupar la parla i el llenguatge. Va descobrir l'agricultura, va inventar la roda, la politja i va fer molts altres descobrimentsperò, tot i això, no escrivia, encara que al cap dels anys van començar a desenvolupar uns significats en concret per aquelles representacions. També els hi va sorgir la necessitat de deixar constànciaen un document a qui pertanyien les terres o, amb l'aparició del comerç, emmagatzemar un resum de les compres i les vendes. Els egipcis van ser els autèntics innovadors amb el seu sistema de caràcterssimbòlics en el qual cada símbol representava una idea, però els sumeris són els que van idear l'escriptura cuneiforme. Aquest tipus d'escriptura, realitzat amb una canya tallada en forma de cunya,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Història de comunicació
  • Història de la comunicació
  • Teoria E Historia De La Comunicacio
  • Historia de la comunicaci n
  • LA COMUNICACI N EN LA HISTORIA
  • Breve Historia De La Comunicaci N
  • HISTORIA COMUNICACI N Y EMOCIONES
  • Historia De La Comunicaci N Por Sat Lite

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS