Història de comunicació

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 4 (772 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 15 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
| |

1.
Les tecnologies han canviat la forma de percebre el món i han canviat socialment la forma de veure i fer lescoses. Han defensat aquesta posició autors com Harold Innis o Marshall McLuhan. Un exemple de com un canvi tecnològic ha provocat conseqüències socials és l’ordinador. Durant els anys 59, es vacomençar a comercialitzar l’ordinador personal, des d’aquell moment fins a l’actualitat hem vist com d’una manera o l’altre la societat ha canviat la seva forma de treballar, i la seva forma d’enviar/rebreinformació. El canvi que va portar de cara a la societat va ser de la màquina d’escriure als ordinadors: una forma més ràpida de presentar treballs.
Llavors, al voltant de l’ordinador en sí mateix, hiha hagut altres canvis tecnològics com és el cas del Internet, que ha permès poder interactuar entre nosaltres i compartir una informació més actualitzada, fet que ha facilitat la forma de treballar ala societat.
Durant aquests canvis socials, la societat ha anat evolucionant a causa de la tecnologia. Gràcies a saber escriure podem defensar-nos, i un exemple clar es pot veure en la pel·lículaThe Reader, ella no sabia escriure per tant, no es va poder defensar. Després, amb la impremta, podíem tenir grans tiratges de diaris, llibres, etc., gràcies a aquest invent. Per no anar més lluny, anysdesprés va aparèixer la maquina d’escriure, per culpa d’aquesta les cartes, els articles, etc., es podien escriure més acurats i més seriosos a l’hora de presentar-los davant d’un tribunal,ajuntament, etc. I, ja per últim els ordinadors que ens han donat l’oportunitat de poder evolucionar.

2.
Aquesta posició defensa que gràcies a la dinàmica de la societat, han aparegut les tecnologies. M.Vázquez-Montalbán o R.Williams són defensors d’aquesta perspectiva. A mesura que hem anat evolucionant han començat a aparèixer necessitats. A partir d’aquí les persones han anat creant diferents...
tracking img