Hitler porque?

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
Conclusions
Al principi del meu treball em vaig desenvolupar una hipòtesis, aquesta hipòtesis és si l’Holocaust nazi estava premeditat o va ser fruit del moment de la guerra en el qual l’Alemanyanazi no es “podia” fer càrrec ni del gran cost de les instal·lacions antisemites ni de la manutenció de la vida de aproximadament sis milions de jueus.
Des de el meu punt de vista l’holocaust va serel resultat de les pressions que va rebre Hitler des de les classes altes del partit Nazi i des de les classes baixes de la burocràcia, és a dir, Hitler no tenia un pla previ per a l’extermini delsjueus, sinó que la competició entre els diversos organismes nazis, per tal de satisfer l’ imatge d’un cruel Führer creada per una propaganda eficaç i omnipresent, van produir la radicalitzacióconstants de les politiques antisemites. Per a mi van ser els burocràtics fanàtics el que van començar a posar en marxa el que ells creien que Hitler hagués aprovat, partint des de els seus discursos yd’aquesta propaganda, veient això, Hitler no va tenir més remei que continuar el que el seu partit ja havia començat.
A més a més, durant el meu treball vaig desenvolupar una nova hipòtesi: És l’estat Israelun reflex de l’Alemanya nazi?.
Amb aquesta hipòtesi vull destacar les similituds que existeixen entre l’Alemanya Nazi i Israel, parlant des d’un punt de vista històric. La població d’aquets dosestats va estar perseguida, Alemanya per una banda va estar perseguida i acusada per les totes les potències després de la Primera Guerra Mundial, on amb els tractats de Versalles es va veure com l’únicaculpable dels crims comesos durant la guerra, i per altra banda trobem els jueus que van estar culpats i perseguits per la greu situació econòmica que patia Alemanya en acabar la guerra. Després deser perseguits aquets dos van trobar una situació estable i van començar a exacerbar el seu nacionalisme, fet que va provocar la persecució de qualsevol que atemptes contra ells d’una manera o...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo Grafico Sobre Porque La Pervercion Del Lider Hitler
  • Hitler
  • Hitler
  • Hitler
  • hitler
  • Hitler
  • Hitler
  • Hitler

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS