HOLA :D

Páginas: 4 (892 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015

Volvo Ocean Race, el duel de titans salpa d’Alacant


La Volvo Ocean Race torna enguany a reunir a Alacant els regatistes més bons del món, alguns veterans en la regata i altres que s’hiestrenen. Gràcies als monotips, embarcacions exactament iguals entre si, s’espera una competició molt més renyida que en les edicions anteriors. A més, per primera vegada des del 2001 hi participa un equipfemení, el Team SCA. Tot està preparat a Alacant per a la Volvo Ocean Race, una batalla que comença el 4 d’octubre amb la regata In-Port. Però, si vols passar-t’ho bé en el Race Village amb unesdeveniment únic, tens fins a l’11 d’octubre: atraccions, concerts, esports aquàtics, exposicions i tallers, de tot i per a tots. Diversió i emoció assegurades a la capital de la Costa Blanca.

La VolvoOcean Race partix des d’Alacant, pega la volta al món i recala en onze ports d’onze països. Des d’Europa es dirigix cap a Àfrica, Àsia, Austràlia i Amèrica, en eixe orde, abans de tornar a Europa, onconclou. Una verdadera circumnavegació al globus.
El punt de partida és Alacant, a la vora de la Mediterrània, on se celebra la primera regata In-Port el 4 d’octubre. Una setmana més tard és l’eixidade la primera etapa que conclou a Ciutat del Cap. Es tracta d’un trajecte clàssic, navegant de nord a sud amb els alisis i DURANT el qual la flota travessa l’equador i les calmes tropicals. Tot aixòsense oblidar l’esprint final a l’Atlàntic Sud on esperen els vents forts i les grans ones de Sud-àfrica.
Pot paréixer romàntic, però és una etapa dura que implica canvis de temperatura dramàtics icondicions extremes que s’han de suportar, i també patrons meteorològics que no sempre són fàcils d’interpretar.
La dificultat es multiplica durant les 38.739 milles (70.376 quilòmetres) que queden PERdavant. Després d’una parada i més regates In-Port a Ciutat del Cap, la flota torna a posar rumb al nord PER l’oceà Índic cap a Abu Dhabi, s’endinsa en la PART asiàtica del recorregut. Després...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola :D
  • Hola: D
  • Hola : D
  • Hola : d
  • hola :D!
  • Hola =D
  • Holas :D
  • Hola :D

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS