holafewsgfs

Páginas: 25 (6235 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2014
.kghljhgf,h,kkjñelWFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF-
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFJQWKÉEEEEEELLLLLFAS-FSA-kljhfkléwqjhLÇAKHF.,-SAHFKLHÁHSPersonatge creat pels escriptors Andreu Martín i Jaume Ribera.

El propi personatge ens adverteix ja des que comença elseu segon llibre la seva filosofia de vida: no cal jugar a detectius. O l'ets o no ho ets, doncs un dia podria caure un cas de debò, fet que, per supòsit, li passa en tots els llibres. Aquests casos als quals sol enfrontar-se van des d'asuntillos gairebé domèstics entre els capítols dels llibres, que permeten donar-li profunditat i fins i tot alleujo còmic a la trama, fins a l'argument central decada llibre, que sol ser un problema tan real com la pedofilia i el maltractament, segrest i tràfic de bebès... però sempre tractat des d'una perspectiva amena, didàctica i juvenil.

Cadascun dels llibres és independent dels anteriors, si bé tenen una certa relació els uns amb els altres i solen començar explicant com van acabar els assumptes que va deiDA-LKFJASWL´JFxar pendents en l'anterior,especialment en el tema sentimental.

Va fer una incursió en el terreny de la sexualitat amb el llibre "El diari vermell de Flanagan", paral·lel a "El diari vermell de Carlota" (escrit per Gemma Lienas), en el quaKNLLK´NAFl ambdós descriuen l'experiència sexual viscuda junts, però des de punts de vista diferents. Aquest llibre s'allunya una mica de l'estil de les altres novel·les i constitueix ensi mateix una aventura independent.DZÑXLOIHGBT< GERAPI{€RIEHRHGB,ZXÑJGÁLJRTOURGEBTBHGF
EARGHFKSZBGÌUERQ
ERGRPJUBGFÒREH+QOHAOH+´gdfñjkha´rdljkagha´ldrkhglíhdfaytoheraSGKkkkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh-
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdsrhsríhgíhgófhdgoifdhg
prehgterihgt´rdlkhg
regoduirhgo+irehgpiçrehp
groiughroíhgoaçrihgtaero+ihgpraeçighdpierç+hgç+ioprehagopçierh´ldrkhg´lihdgReligió
(S'haredirigit des de: Religions)


Alguns símbols de les diverses religions:
(1a fila) la creu cristiana, l'estrella de David jueva, l'Om hinduista, l'estrella bahà'í, (2a fila) la mitja lluna islàmica, la creu solar pagana, el taijí daoista, el torii xintoista, (3a fila) el dharmatxakra budista, el khanda sikh, l'esvàstica jainista, el símbol ahimsa, (4a fila) el lotus encès ayyavazhi, la tripledeessa, la creu pattée i la rece boga
Una religió és el conjunt de creences i pràctiques comunes d'un grup de persones, sovint relacionades amb llur concepció del món i codificada en l'oració, el ritual i les lleis morals. La religió pot incloure també tradicions culturals ancestrals, escriptures, història i mitologia, així com la fe personal i l'experiència mística. El terme "religió" esrefereix tant a les pràctiques personals relacionades a la fe comunitària com als rituals i la comunicació grupal que emana de la convicció que comparteixen els membres.
La religió sovint es descriu com el sistema comunitari que envolta la creença en un pensament, un ésser, objecte o persona invisible que es considera sobrenatural, sagrat, diví o que conté la màxima veritat. Els codis morals, lespràctiques, els valors, les institucions, les tradicions, els rituals i les escriptures s'associen de manera tradicional amb la creença bàsica i sovint coincideix amb alguns conceptes seculars de la filosofia.
El desenvolupament de la religió ha pres diverses formes segons les diverses cultures. La "religió organitzada" es refereix a l'organització de persones que practiquen una religió segons unconjunt prescrit de creences. Altres religions creuen en la revelació i en la responsabilitat personal. Sovint, la paraula "religió" s'usa de manera intercanviable amb "fe" o "sistema de creences".
Taula de continguts [amaga]
1 Etimologia
2 Definició
2.1 Definició general
2.2 Definició acadèmica o científica
2.3 Definició en clau antropològica
2.4 Definicions de les religions mateixes
3...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS