Hotel don jaime castelldefels

Páginas: 3 (560 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013
HOTEL DON JAIME CASTELLDEFELS

1. Castelldefels es un important nucli turístic receptiu. Explica quins són els principals recursos turístics que atrauen clients a l’Hotel Don Jaime deCastelldefels.

Un dels principals recursos turístics d’aquest hotel es que te molt a a prop tant la platja com la montanya que es on està ubicat i per tant dona molta tranquilitat, relaxació i benestar.
Teunes vistes espectaculars de castelldefels.

2. Explica les principals diferencies existents entre les diferents habitacions de l’hotel que ens han mostrat.

Algunes habitacions tenen vistes al mari altres vistes a la muntanya això està molt be per que la gent pugui escollir el que més li agradi.
Per altra banda la Suite es molt mes gran de m2 i a més reuneix mes serveis propis de una suite.Algunes habitacions també tenen terrassa equipada per poder gaudir de una tarda de relax.

3. Analitza i valora les funcions i responsabilitats de dos professionals de l’establiment. Quinescompetències creus que són bàsiques i necessàries per al desenvolupament de les seves tasques?

Recepcionista: S’encarrega de atendre a totes les persones que venen al hotel per allotjar-se i tramitar ladocumentació necessària.
Ha de ser educat/respectuós , tindre empatia, bon aspecte físic, conèixer idiomes, saber realitzar totes les tasques encomanades.

Organitzador d’esdeveniments: Es lapersona que s’encarrega de l’organització de les sabes de actes, esdeveniments, congressos.
Te que saber tot el funcionament dels aparells que estiguin en la sala, te que saber i fer recerca de lespersonalitats que vindran al hotel o de les persones que volen fer un esdeveniment (boda, comunió, reunió de treball..), tenir idiomes, bona cura de l’aspecte físic, ser respectuós..
4. En cas de quetinguessis l’oportunitat de treballar en aquest establiment, en quin departament et sentiries més còmode? Per què?

M’agradaria estar en el departament de recepció per poder tenir contacte amb la gent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Doña Luz Jaime Sabines
  • CONVENIO DON JAIME 2012 2013
  • Castelldefels
  • Don Jaime De Nevarez
  • Jaime
  • jaime
  • Jaime
  • jaime

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS