Iconos de peligro (Quimica)

Páginas: 3 (523 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2014












PICTORGRAMES DE PERILLOSITAT


























Adrià Pons Estrada
Química
1r Batx A
Índex
1. Introducció 32. Objectius 3
3. Símbols 4
4. Mesures de precaució 6

1. Introducció

En aquesta pràctica explicarem breument el significat dels símbols de perillositat actualment vigents en diferentessubstàncies.

2. Objectius
- Definir el significat de cada símbol.
- Dir quines mesures de precaució caldrà prendre en el laboratori
3. Símbols

Explosiu: alerta que el producte pot explotar encontacte amb una flama, espurna, electricitat estàtica, sota efecte de la calor, en contacte amb altres productes, per fregaments, xocs, fricció, etc. Els aerosols de tota mena, com laques o desodorants,fins i tot quan s’han acabat, són explosius per sobre de 50 º C.





Inflamable: el producte comença a cremar de forma molt fàcil, fins i tot per sota de 0 ºC, en contacte amb una flama,espurna, electricitat estàtica... per calor o fricció, en contacte amb l’aire o aigua, o si s’alliberen gasos inflamables. L’alcohol, el metanol, la trementina i la seva essència, l’acetona, elsdissolvents de pintura, les pintures en aerosol i metàl·liques, les desheladores de vidres, els purificadors d’aire, etc., són inflamables.




Comburant: avisa que el producte és comburent. Són productesrics en oxigen que en contacte amb altres substàncies, sobretot inflamables, poden provocar, avivar o agreujar un incendi o una explosió. Els dissolvents que contenen peròxids, com l’àcid peracètic,són comburents.


Gas: és un envàs amb gas de pressió. Alguns poden explotar amb la calor, com els gasos comprimits, liquats o dissolts. Els liquats refrigerats poden causar cremades o feridescriogèniques en estar a molt baixa temperatura.






Corrosiu: el producte pot atacar o destruir metalls i causar danys irreversibles a la pell, ulls o altres teixits vius, en cas de contacte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • peligrosidad de quimicos
  • Peligro Químico
  • peligros quimicos
  • Simbolos De Peligrosidad Quimica y Reactivos
  • Ácidos Químicos Peligrosos
  • Agentes químicos y biológicos peligrosos
  • SUSTANCIAS QUIMICAS PELIGROSAS
  • clasificación de peligros químicos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS