IEKa

Páginas: 4 (854 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2014
-Absolutisme:
L'absolutisme fou una filosofia política característica de l'Europa d'època moderna, que propugnava que la monarquia havia de tenir un poder absolut, és a dir sense límits i sensecompartir-lo.
-Actuació redistributiva:
Tracta de conciliar les diferències de criteri que es produeixen entre la distribució de la riquesa que realitza el sistema de mercat i la que la societatconsidera justa.
-Aristocràcia:
El terme aristocràcia es refereix a la forma de govern en què el poder era ostentat pels millors o els notables d'una comunitat. Etimològicament deriva de les paraulesgregues aristos, "millor" i kratein "governar". Avui dia, aquest terme defineix la forma de govern en què el poder és ostentat per una elit tancada, un grup social minoritari o privilegiat econòmicamento per raó del seu llinatge, intel·ligència o nivell cultural.
-Benestar:
És l'estat de qui se sent bé, en que els sentits estan satisfets. Benestar o benestança és la situació en la qual es trobensatisfetes les necessitats de la vida.
-Benestar Social:
És la prestació d'un nivell mínim de benestar i suport social per a tots els ciutadans. Als països més desenvolupats, és en gran mesura elbenestar proporcionat per l'Administració pública.
-Bipartidisme:
És un sistema polític que afavoreix el desenvolupament de dos partits polítics o coalicions polítiques (sovint antagòniques enl'espectre polític) i que generen una exclusió o discriminació positiva de les minories polítiques. El partit que obtingui el segon lloc en les preferències de vot, és l'oposició única i oficial del govern.-Burgesia:
La burgesia és una classe social, tal com l'entenen l'economia política i el marxisme, que acostuma a estar caracteritzada per posseir els mitjans de producció, sobretot el capital, enles relacions econòmiques.
-Burocràcia:
Capitalisme de mercat:
Caràcter utòpic:
Caràcter valoratiu:
Cementeri de Gettysburg:
Ciutadà:
Classe obrera:
Classe treballadora:
Comunitat ideal de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS