ignasi torres

Páginas: 2 (483 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014
TECNO: ENERGIA SOLAR

L'energia solar és una energia neta, inesgotable i àmpliament diponible, procedeix de la radiació solar, llum i calor, és a dir, energia tèrmica i fotovoltaica. L'aprofitamentdepèn de 3 aspectes: intensitat de la radiació, que depèn de l'eltitud, els cicles diarisi anuals, i les condicions climàtiques.

L'ENERGIA SOLAR TÈRMICA:
Captació de l'energia del sol per obtenircalor, calen uns col·lectors solars, que diposen d'us sistemes d'absorció de la radiació pels quals circula un fluid que capta l'energia radiada sovint el sistema està unit a un sistemad'emmagatzematge.

S'APROFITA DE MANERA:
Passiva: s'aprofita els materials utilitzats en la construcció d'edificis de vidre, que capten l'energia solar i retenen la calor.

Activa: s'escalfa un fluidmitjançan col·lectors. La calor s'emmagatzema als acomuladors on es guarda fins a ser consumida.

Centrals tèrmiques: similar a centrals tècniques convencionals, en aquest cas, l'energia necessària perconvertir l'aigua en vapor l'aporta el sol. TECNO: ENERGIA SOLAR

L'energia solar és una energia neta, inesgotable i àmpliament diponible, procedeix de la radiació solar, llum i calor, és a dir, energiatèrmica i fotovoltaica. L'aprofitament depèn de 3 aspectes: intensitat de la radiació, que depèn de l'eltitud, els cicles diarisi anuals, i les condicions climàtiques.

L'ENERGIA SOLAR TÈRMICA:Captació de l'energia del sol per obtenir calor, calen uns col·lectors solars, que diposen d'us sistemes d'absorció de la radiació pels quals circula un fluid que capta l'energia radiada sovint elsistema està unit a un sistema d'emmagatzematge.

S'APROFITA DE MANERA:
Passiva: s'aprofita els materials utilitzats en la construcció d'edificis de vidre, que capten l'energia solar i retenen la calor.Activa: s'escalfa un fluid mitjançan col·lectors. La calor s'emmagatzema als acomuladors on es guarda fins a ser consumida.

Centrals tèrmiques: similar a centrals tècniques convencionals, en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ignasi de Loiola
  • Ignasi terrades
  • La torre
  • Torres
  • Torres
  • Torres
  • Torres
  • LA TORRE

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS