Instruccions Emule

Páginas: 5 (1131 palabras) Publicado: 17 de septiembre de 2011
Vas a l’icone de l’emule i se t’obrirà la següent pantalla:

[pic]

És posible que el tinguis en castellà ja que per defecte surt així. Si el vols posar en català fés el següent:

Preferències>General>Llengua

1) Ara anem a fer-l’ho funcionar. Primer poses conectar. Per defecte et quederà seleccionat la pantalla de servidors. Que és la que t’he posat a la foto.
L’emule per poderfuncionar necesita estar conectat a un servidor.

T’indicarà que ja està conectat a la part dreta. On posa informació pròpia.
Sinó també ho pots saber mirant a baix de tot a la dreta:
Ed2k: conectat Kad: conectat.
L’edonkey (ed2k) i el kad són xarxes. La que t’interessa és la e2dk, el kad sinó el tens conectat no passa absolutament res.

• [pic][pic]• [pic]

2) Un cop fet això ja pots començar la descàrrega de películas, música i el que vulguis.
Vés a buscar (cercar)
2.1) Comencem per buscar música. Suposem que vols buscar alguna cosa d’en Bruce Springsteen.
Nom: Bruce Springsteen
Tipus: Àudio. Aquí sinó selecciones res et buscarà tot lo que trobi a la xarxa d’en Bruce. Desde música, a vídeos, fotografies,lletres de cançons…etc etc.
Mètode: Global. (per defecte ja et sortirà aquest, sinó et sortís el poses que és el millor)
Finalment cliques començar. Et començarà a donar resultats.

[pic]

L’emule busca els arxius de 150 en 150. Com que hem buscat Bruce Springsteen que té molts arxius pots anar clicant Més fins que trobis el que busques o fins que ja no t’en trobi més. Johe parat a 765 (+- 750) però si hagués volgut encara en trobava més.
Un cop tens tots els que t’ha trobat anem a mirar quin podem descarregar.

Primer t’explico què volen dir cada una de les coses:

Nom: evidentment és la descripció de la cançó.
Grandària: és el tamany que ocupa cada cançó. Les cançons en general solen ocupar entre 3 i 6 mb. Si trobes algun arxiu queposa per exempla 80MB vol dir que és el disc sencer. Jo no et recomano que te’l baixis sencer sinó que és millor que et baixis totes les cançons del disc una a una. L’explicació és molt fácil. Si te’l baixes sencer al tractar-se d’un sol arxiu quan te’l posis a l’mp3 o te’l grabis en un cd aquests ho reconeixeran com una sola cançó i llavors no podràs saltar d’una cançó a l’altra.Disponibilitat: Aquest punt és important. Vol dir la quantitat de gent que té la cançó. Quant més gent la tingui més ràpida se’t baixarà. Això vol dir que si dubtes entre dues o més pots agafar la que té més disponibilitat.
Fonts completes: Això vol dir que de tota la gent que té aquest arxiu quants n’hi ha que la tinguin sencera. Això quan es tracta de música no sol ser massa important perquè se’tbaixa molt ràpid i pràcticament tothom la tindrà sencera. Quan es tracta de películes hi sol haver bastanta gent que encara no la té completa. Vol dir que encara se l’estant baixant. Tot i això, mentre hi hagi una sola persona que la tingui completa ja n’hi ha prou.
Tipus: Com que abans ja hem triat que només ens busqués els arxius de música a qui tots ens posa que són àudio. Si nohaguéssim posat res aquí ens posaria de què és cada un dels arxius.

Ara, un cop explicat això triem la que volem. Suposem que volem baixar “Born in the USA” que és la primera que ens surt. Només has de fer doble click i ja la comencem a baixar. La cançó se’t quedarà en vermell.
Ara anem a mirar com es baixa, si li falta gaire, etc etc......

Te’n vas a Tràfic.

A tràficet sortirà tot el que t’estàs baixant en aquest moment. Es poden fer moltíssimes descàrregues a la vegada. Si vols hi pots tenir 50 cançons i 10 pelis si vols.
En aquest cas com que només hi tinc una cançó em sortirà només aquesta. De totes maneres si fas servir l’emule que també fa servir una altra persona aquí també t’hi sortiran les altres descàrregues. No passa res.

[pic]...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emuladores
  • Emulador
  • emular
  • instalacion de emulador
  • Collage instruccions
  • EMULANDO UNA TRAYECTORIA
  • Emulos Y Distinguidos
  • Emulador En Rd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS