jajaja

Páginas: 2 (466 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
 Víctor del Aguila, 1r Bat A


A QUE JUGUES ? : fitxes de treball


FITXA TEXTUAL

Un joc és una activitat estructurada per a la diversió, ja que de vegades, també en aspecteseducatius. També s'empra el terme joc per a referir-se a simulacions de diverses activitats per a entrenament, anàlisi o predicció.
Les parts importants són els objectius, les regles, els reptes i lacompetitivitat moderada.
El joc té la seva funció en cada cultura ja que es juga desde la prehistòria.

FITXA CONCEPTUAL

Molts adolescent juguen a videojocs de manera diària, i no es que elpercentatge sigui molt baix. A més el videojocs més habituals en els adolescents i també en el majors d’edat són el de guerra.
Aquest fet comporta alguns cops fets additius fins a un nivell que l’afectatjuga unes 4 o 5 hores diàriament.
Crec que jugar als videojocs no es dolent fins al punt de passar-se del límit, perquè jo jugo amb videojocs però no amb un excés de consum.

FITXA REFERENCIAL“L'addicció als videojocs s'estén entre els adolescents espanyols. Sis de cada deu joves d'entre 14 i 18 anys reconeixen que hi juguen, un 40 per cent ho fa diàriament. La pràctica ocasiona problemesescolars en un 21 per cent dels joves i discussions familiars amb els pares. El perfil és d'un noi entre 14 i 15 anys que juga a casa seva. L'estudi ha estat dirigit la Fundació d'Ajuda contra laDrogaddicció.
Un 60 per cent dels adolescents espanyols d'entre 14 i 18 anys juguen amb videojocs, enfront d'un 5 per cent que no ho ha fet mai. Entre els jugadors, quatre de cada dinou ho fan cada dia.Resumint, el 25 per cent dels adolescents juguen diàriament amb la videoconsola, segons un estudi dirigit per la Fundació d'Ajuda contra la Drogaddicció (FAD) en col·laboració amb l'Institut de la Joventuti l'Obra Social de Caja Madrid. L'estudi, "Joves i videojocs: significació i estudis", s'ha realitzat fent unes 3.000 enquestes. Altres dades preocupants són l'edat d'inici del videojugador, abans...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Jajaja
  • Jajaja
  • Jajaj
  • Jajaja
  • Jajaja no se
  • Jajaja
  • jajaja
  • jajaja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS