Jajjajajaja

Páginas: 6 (1473 palabras) Publicado: 28 de febrero de 2013
ARGUMENT
La història comença quan l'Alba, una noia de 14 anys, veu que uns nois n'estan apallissant a un altre pel simple fet de tenir el color de la pell negre. Ella, va a ajudar al pobre noi (que s'estava ofegant dins l'aigua) i en aquell moment van passar uns platets voladors que van aniquilar-ho tot excepte a l'Alba i al Dídac, el noi que apallissaven (de 8 anys)
Després, van anar cap aBenaura (el seu poble) i en veure que tot estava destrossat i que aparentment no quedaven supervivents van decidir d'anar a viure al bosc, ja que al poble hi començaria la descomposició dels cossos.
Tots dos van agafar provisions i se'n van anar del poble a una cova on van passar un any més o menys. Van condicionar la cova com si fos una casa i durant el temps que s'hi estaren, anaven al poble peragafar provisions i materials, aprofitaren per llegir llibres (l'Alba de medicina i en Dídac de mecànica) i l'Alba es va rompre la tíbia, però es va poder recuperar.
Un dia, quan estaven explorant el bosc, van veure una masia en la qual s'hi van instal·lar, van trobar gallines i les prepararen per poder agafar els ous. En aquella masia van cultivar el camp per tal d'alimentar-se, ja que el menjar deles botigues no aguantaria per sempre en bones condicions o s'exhauriria.
Durant aquell temps que s'estaren a la masia, els van passar gran quantitat de coses: un dia van veure cinc maquines voladores de les quals van deduir que eren naus de reconeixement, però per sort van aconseguir de despistar-les; en Dídac va agafar una malaltia (el xarampió) però també es va recuperar gràcies a l'Alba i alseu llibre de medicina que llegia en el seu temps lliure. També van veure a un extraterrestre rondant per la masia, al qual van matar i li van treure una arma que portava i després d'això van pensar que era millor tornar a la cova, ja que potser altres extraterrestres anirien allà per buscar al seu company.
Desprès d'un temps d'estar-se, tornaren a la masia per agafar el tractor i anaren a visitarles poblacions properes podent veure l'abast de la catàstrofe. De mica a mica es van anar acostant a Barcelona, on entre d'altres coses es van crear una mena de casa, (amb una roulotte, un camió com a rebost, etc.) s'apoderaren d'un jeep que els seria més còmode, van anar a buscar llibres i en salvaren per a les futures generacions, improvisaren una mena de biblioteca, trobaren uns quantssupervivents que passat aquell temps ja havien mort o s'havien suïcidat, iniciaren la gravació d'un documental, van fer l'amor per primer cop i també emprengueren un viatge per la mediterrània amb un vaixell. En aquest viatge, tres homes van voler matar a en Dídac, l'Alba es va quedar embarassada, van trobar una altra supervivent que estava boja, etc.
Quan van arribar de nou a Barcelona, al cap d'un certtemps, l'Alba (que ja tenia 18 anys) va parir amb l'ajuda d'en Dídac (ja de 12 anys) i al seu fill li van posar de nom de Mar. I un dia, a en Dídac se li va ocórrer que amb el motor dels avions podrien fer electricitat i, mentre la jove es va quedar a la roulotte amb el seu fill, en Dídac va anar a la biblioteca a buscar-ne informació. L'Alba, en veure que el noi tardava tant, va anar a buscar-lo iva veure que s'havia quedat enrunat, en Dídac havia mort.
ESTRUCTURA
El llibre està dividit en cinc capítols anomenats Quaderns, d'unes trenta pàgines més o menys cadascun i de tres pàgines finals escrites per l'editor. Els quaderns tenen un títol i són per ordre: “Quadern de la destrucció i de la salvació”, “Quadern de la por i de l'estrany”, “Quadern de la sortida i de la conservació”, “Quaderndel viatge i de l'amor” i “Quadern de la vida i de la mort”. Aquest títol està relacionat amb el que succeirà durant el capítol, és a dir, es tracta del tema de cada Quadern.
Al costat del títol, a cada capítol, hi apareix TT/__ .El número que hi apareix al costat fa referència al temps transcorregut, per tant si ens indica I serà l'inici, 2, transcorregut un any, 3, dos anys, 4, tres anys i 5,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • jajjajajaja
  • Jajjajajaj
  • jajjajajaj
  • jajjajajaj
  • Jajjajajaja
  • jajjajajaj Ayudaaa
  • Jajjajajaja
  • Jajjajajaja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS